Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lys til verden 2009/2010  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lys til verden 2009/2010  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus."— Utskrift av presentasjonen:

1 Lys til verden 2009/2010  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus kjent for mennesker – lokalt og globalt La oss tenne lys i verden!

2 Lys til verden 2009/2010  Årets tema: Trosopplæring  ”Gå ut og gjør alle folkeslag til disipler! Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere” (Matt.28,19-20)  Dåpsbefalingen = misjonsbefalingen = forpliktelse til opplæring  I år støtter vi trosopplæring for barn og unge i Thailand, Bangladesh, Bolivia, Israel, Nepal og Norge

3  Lederutvikling for ungdom i kirken i Thailand Det Norske Misjonsselskap  Skole for santaler i Bangladesh Normisjon

4  Fritidstilbud for ungdom i Bolivia Misjonsalliansen  Sabbatsskole i Israel Israelsmisjonen

5  Førskolearbeid i Nepal Tibetmisjonen  Norske ungdommers møte med Taizé- tradisjonen Areopagos

6 Takk for at du tenner lys i verden


Laste ned ppt "Lys til verden 2009/2010  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google