Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hospital Ward Øyvind Isaksen. Problemstilling Utvikle et design for en mobil tjeneste for gruppe kommunikasjon mellom pleiere på en sykehusavdeling.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hospital Ward Øyvind Isaksen. Problemstilling Utvikle et design for en mobil tjeneste for gruppe kommunikasjon mellom pleiere på en sykehusavdeling."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hospital Ward Øyvind Isaksen

2 Problemstilling Utvikle et design for en mobil tjeneste for gruppe kommunikasjon mellom pleiere på en sykehusavdeling.

3 Sykehusorganisering

4 Funksjonalitet for tjenesten (1) Context-aware tjeneste Presence (available, busy, etc). Rolle (sykepleier, hjelpepleier, pleieassistent). Primær gruppe Lokasjon til pleier.

5 Funksjonalitet for tjenesten (2) Ulike typer meldinger skal kunne sendes: Alarm-meldinger som indikerer at det er en akutt situasjon. Hjelpe-meldinger som indikerer at en pleier trenger assistanse med en pasient. Informasjonsmeldinger. Meldinger må ikke nødvendigvis besvares aktivt, f.eks. hvis svar uteblir skal meldinger automatisk rutes til noen andre.

6 Design av tjenesten (1) PleierTerminalHWGroup service

7 Design av tjenesten (1) PleierTerminalHWGroup service Bruker domene Tjeneste domene

8 Design av tjenesten (2) Bruker domeneTjeneste domene

9 Demonstrasjon

10 Spørsmål


Laste ned ppt "Hospital Ward Øyvind Isaksen. Problemstilling Utvikle et design for en mobil tjeneste for gruppe kommunikasjon mellom pleiere på en sykehusavdeling."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google