Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Snakker de om meg?! Ikke gå glipp av hva folk sier om firmaet ditt i sosiale medier Faggruppen for webkommunikasjon Den norske dataforening 13. februar.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Snakker de om meg?! Ikke gå glipp av hva folk sier om firmaet ditt i sosiale medier Faggruppen for webkommunikasjon Den norske dataforening 13. februar."— Utskrift av presentasjonen:

1 Snakker de om meg?! Ikke gå glipp av hva folk sier om firmaet ditt i sosiale medier Faggruppen for webkommunikasjon Den norske dataforening 13. februar 2013 Hans Petter Fosseng, nettredaktør Helsebiblioteket.no #webkom

2 Følg opp Facebook-siden din Skjermbilde fra adminp anelet på Helsebibliotekets Facebook-side

3 Lag egne Twitter-søk

4 Abonner på faste Twitter-søk

5 Arbeidsflate for sosiale medier

6 Lær mer  Hvordan sette opp RSS-strømmer fra Twitter-søk: its-site-now-users-must-resort-to-hacks-to-get-feeds/ its-site-now-users-must-resort-to-hacks-to-get-feeds/  Sosiale medier-statistikk for Norge. Halogen.no : sosiale-medier sosiale-medier  Vet du hva de sier om deg? PRprat.no :

7 Takk for meg! Hans Petter Fosseng Nettredaktør, Helsebiblioteket.no twitter.com/hanspfo twitter.com/hanspfo |


Laste ned ppt "Snakker de om meg?! Ikke gå glipp av hva folk sier om firmaet ditt i sosiale medier Faggruppen for webkommunikasjon Den norske dataforening 13. februar."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google