Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kantinen - Torsdag 03. Mai 2007 ”Introdusere” Blend til studentene.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kantinen - Torsdag 03. Mai 2007 ”Introdusere” Blend til studentene."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Kantinen - Torsdag 03. Mai 2007 ”Introdusere” Blend til studentene.

3 Blend Blend selger klær til gutter og jenter som våger å kle seg med stil. Ungdom som er avhengig av sko, elsker klær og vil se bra ut. Ungdom som ikke går av veien for å imponere sine likesinnede. De finner klær og accessories de føler seg vel i hos Blend. Blend`s produkter blir designet og markedsført av forskjellige kjente artister/designere, så det er viktig for oss om hvordan vi vil framstille Blend for våre kunder. Hos blend så er det selgeren som tar initiativet og starten en dialog med kunden. Selgeren skal IKKE være påtrengende men skal hjelpe kunden om det er noe behov for det.

4 Opplæring i butikken – dag 1. mandag 07.mai etter skolen Lære produktene! Studentene skal ha kunnskaper om produktene de selger/ markedsfører.

5 Dag 2 Dag 2, blir avtalt med hver enkelte om når det passer for dem å ha opplæring, for de skal ikke ha opplæring i butikken i lag lengre. God service! Kunden har behov for å føle seg trygg og tilpasset i en selgers nærvær.

6 God service - Kunden får mer enn forventet - Analyserer kundens behov - Hjelpsom - Passe pågående Hva er?

7 Blend`s Krav På Blend skal ansatte være så tilgjengelige for kunder som mulig, uten å være for pågående.

8 Dag 3 -også avtalt med hver enkelt. Gjennomføre et salg! Det er viktig at selgerne tar vare på sine kunder, slik at det blir en ”trofast” kunde.

9 Konklusjon Vi har laget et opplegg for 3 studenter hvor vi skal lære dem å bli fullbyrdige utlærte sommervikarer i Blend. Vi vil sette vekt på god service, fordi vi vet at det er viktig for både bedriften og for kundene.

10


Laste ned ppt "Kantinen - Torsdag 03. Mai 2007 ”Introdusere” Blend til studentene."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google