Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vi skal ha aksept for å være tjenesteyter, ikke administrasjon Frist: 1.oktober 2007 Plan: Vi ønsker å få aksept for dette i ledelsen Vi ønsker at SESAP.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vi skal ha aksept for å være tjenesteyter, ikke administrasjon Frist: 1.oktober 2007 Plan: Vi ønsker å få aksept for dette i ledelsen Vi ønsker at SESAP."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vi skal ha aksept for å være tjenesteyter, ikke administrasjon Frist: 1.oktober 2007 Plan: Vi ønsker å få aksept for dette i ledelsen Vi ønsker at SESAP ikke skal føre til økt byråkratisering av it. Fortsatt nærhet til brukerne. Vitenskapelige har uttrykt bekymring for økt avstand og byråkratisering.

2 Systematisere og videreutvikle informasjon Frist: umiddelbart Plan: Implementere på nett Systematisere og videreutvikle informasjon slik at vitenskapelig ansatte bruker mindre tid på å orientere seg Ta kontakt med miljøene og få tilbakemeldinger.

3 Kompetanse Frist: umiddelbart Plan: kursing, kompetanseoverføring Faglig nettverk og samarbeid Erstatte IT-forum med jevnlige samarbeidsmøter innen SVT, og møter med andre IT-miljøer ved NTNU. Benytte kompetanse på tvers, unngå vanntette skott.

4 Optimale verktøy for effektiv drift Plan: Gjennomføre internundervisning om bruk av fjernhjelp og rasjonell drift av klient-pc i løpet av høstsemesteret. Vi vil ha fokus på bruk av slike typer verktøy. Dette er et supplement til ”joggesko”-metoden til de institutter som har mistet sine lokale it-medarbeidere. Samarbeidsprosjekt med hele NTNU. Til syvende og sist er dette også en metode for oss for å sette av tid til å bygge opp spisskompetanse, samt å kunne sette av tid til individuell hjelp til brukere som har behov for det.

5 Morgendagens løsninger for primærvirksomheten Frist: i morgen ;-) Plan: Den tid som er rasjonaliseringsgevinsten av SESAP brukes for å bygge opp spisskompetanse Presentere nye og spennende løsninger Utvikle løsninger for avanserte brukere Være behjelpelig med å installere og teste løsninger som ikke er en del av standardporteføljen


Laste ned ppt "Vi skal ha aksept for å være tjenesteyter, ikke administrasjon Frist: 1.oktober 2007 Plan: Vi ønsker å få aksept for dette i ledelsen Vi ønsker at SESAP."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google