Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Harry Potter Vi vil ha barn som er glad i å lese! Fra Microsoft Clipart Dokumentasjon Utarbeidet avUnni Raaum sammen med lærerne på 5.-7. trinnet ved Fryal.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Harry Potter Vi vil ha barn som er glad i å lese! Fra Microsoft Clipart Dokumentasjon Utarbeidet avUnni Raaum sammen med lærerne på 5.-7. trinnet ved Fryal."— Utskrift av presentasjonen:

1 Harry Potter Vi vil ha barn som er glad i å lese! Fra Microsoft Clipart Dokumentasjon Utarbeidet avUnni Raaum sammen med lærerne på 5.-7. trinnet ved Fryal skole Målet for verkstedet er å gjøre barna mer nysgjerrige på å lese bøker, og klare å iverksette sine ideer til virkelighet. Mål Norsk, Litteraturuke, Harry Potter, temaverksted, lesing, dramatisering, lytte, skildring, modellering. Søkeord BeskrivelseI forbindelse med Litteraturuka ønsket 5.-7. trinn å lage et opplegg som kunne brukes flere år, og sammen av alle gruppene. I den forbindelse har vi laget et temaverksted med ulike aktiviteter med Harry Potter som fellesnevner i fagene norsk, kunst og håndverk, mat og helse, kroppsøving og matte. Tidsbruk To dager til selve gjennomføringen, mens det trengs ca to timer til forberedelse og en til oppsummering. Fag / tema Temaverksted om Harry Potter. Fag som knyttes til verkstedet: Norsk, kunst og håndverk, mat og helse, kroppsøving og matte. Trinn 5.-7. trinn Litteraturuke i et tverrfaglig perspektiv.

2 Harry Potter Vi vil ha barn som er glad i å lese! Fra Microsoft Clipart I løpet av to dager skal elevene gjennomføre seks stasjoner om ulike ting fra Harry Potter sin verden som kan utnyttes i skolesammenheng. I disse dokumentene finner du all informasjon du trenger. Undervisningsopplegg

3 Harry Potter Vi vil ha barn som er glad i å lese! Fra Microsoft Clipart Klikk på linkene: Om forfatteren http://no.wikipedia.org/wiki/J._K._Rowling Rumpeldunk http://no.wikipedia.org/wiki/Rumpeldunk Forfatteren J.K. Rowlings egen side http://www.jkrowling.com/ Læringsressurser

4 Harry Potter Vi vil ha barn som er glad i å lese! Fra Microsoft Clipart Dagene forløp veldig bra. Elevene koste seg på de ulike stasjonene. Noen stasjoner fant ut, etter en del gjennomkjøringer, at det ble litt kjedelig for lærerne. Det var spesielt lytte og skildre gruppen. De endret derfor litt på hva som skulle leses eller lyttes til. På grunn av tidsmangel i etterkant fikk ikke elevene bilde av borgen til å sette i heftet sitt. Dette må aller helst gjøres med en gang. Ellers var elevene veldig aktive under rumpeldunk turneringen. Alle følte de kunne noe, da dette var helt nytt for dem. Dokumentasjon Evaluering

5 Harry Potter Vi vil ha barn som er glad i å lese! Fra Microsoft Clipart Lærer- & Skoleinformasjon Fryal skole ligger på samme område som ungdomsskolen og Søndre Land-Hallen, ca. 2 km syd for Hov sentrum. Fryal skole ligger i Søndre Land kommune. Skolen ligger i vakre omgivelser nær kommunesenteret HOV, på østsida av Randsfjorden. Skolen ble bygd i 1952, og samler skolebarn fra 7 tidligere skolekretser. ”Fryal” var det gamle navnet på bygda på begge sider av fjorden. Fryal skole Om kommunen Søndre Land Kommune Mitt navn er Unni Raaum. Jeg er 27 år gammel og jobber på mellomtrinnet her på Fryal skole. Her har jeg jobbet siden jeg var ferdig på Lærerhøgskolen på Elverum/Hamar 2002. Kun avbrutt med et års fødselspermisjon.


Laste ned ppt "Harry Potter Vi vil ha barn som er glad i å lese! Fra Microsoft Clipart Dokumentasjon Utarbeidet avUnni Raaum sammen med lærerne på 5.-7. trinnet ved Fryal."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google