Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Invitasjon til arbeidsmøte i Krisestøtteverktøy (tidl Kriseweb) 9 DDT-kommuner har valgt å aktivt jobbe videre med å realisere Krisesweb, som vi heretter.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Invitasjon til arbeidsmøte i Krisestøtteverktøy (tidl Kriseweb) 9 DDT-kommuner har valgt å aktivt jobbe videre med å realisere Krisesweb, som vi heretter."— Utskrift av presentasjonen:

1 Invitasjon til arbeidsmøte i Krisestøtteverktøy (tidl Kriseweb) 9 DDT-kommuner har valgt å aktivt jobbe videre med å realisere Krisesweb, som vi heretter kaller krisestøtteverktøy Fylkesmennene i N-T og S-T er med Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har valgt å kjøpe krisestøtteverktøy fra One Voice/Teleplan og DDT er pilot! Det nye krisestøtteverktøyet rulles ut for fullt så snart det lar seg gjøre Mange av oss var på DDTs julemøte 3. desember Nå starter alvoret – derfor inviteres du til arbeidsmøte

2 Onsdag den 13. januar 2010 kl 1000-1500 på Stjørdal rådhus Prosjektleder Tore Drtina, DSB blir med Frode Lien Otnes fra One Voice/ Teleplan blir med Vi ønsker deltakelse fra alle DDT- kommuner og fylkesmennene – kommer DU?

3 Program sendes ut senere. Alle må tenke igjennom egen kommunes behov. Implementeringen i den enkelte kommune blir i henhold tilkommunens behov og fellesskapets struktur.

4 Påmelding senest 10. januar På mail til inger-marie.bakken@verdal.kommune.no


Laste ned ppt "Invitasjon til arbeidsmøte i Krisestøtteverktøy (tidl Kriseweb) 9 DDT-kommuner har valgt å aktivt jobbe videre med å realisere Krisesweb, som vi heretter."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google