Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hovedmarked og bransjer …

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hovedmarked og bransjer …"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hovedmarked og bransjer …
Elevaktivitet Hovedmarked og bransjer …

2 Hvilke hovedmarkeder og eventuelle bransjer?
Hestnæs trappefabrikk tilbyr trapper til hus og hytter Primært forbrukermarkedet, men kan også være overfor hus- og hytteutbyggere.

3 Hvilke hovedmarkeder og eventuelle bransjer?
Bosch lanserer radioen Power Box GML 20 Profesional, som skal tåle fall fra to meter Håndverkere, altså bedriftsmarkedet.

4 Hvilke hovedmarkeder og eventuelle bransjer?
Evoko Room Manager er et nytt system for booking av møterom. Det viser bookingstatus på touchskjermer utenfor møterommet og har rød eller grønn bakgrunnsbelysning på skjermen, som viser om rommet er ledig elelr ikke. Bedriftsmarkedet, det offentlige markedet og organisasjonsmarkedet.

5 Hvilke hovedmarkeder og eventuelle bransjer?
Den danske regntøyprodusenten ELKA har utviklet regntøy for profesjonell rengjøring. Regntøyet er laget av en ekstrem slitesterk nylonduk med høy rivestyrke. Det har spesielle egenskaper når det gjelder vanntetthet, og er mykt og komfortabelt å ha på seg. Serien består av jakke, busserull, selebukse og kjeledress. Primært profesjonell rengjøring -> bedriftsmarkedet Sekundært -> offentlig marked (park og vei)

6 Hvilke hovedmarkeder og eventuelle bransjer?
Firmaet Secure Homes tilbyr en dørlås som det bare er mulig å åpne med et fingeravtrykk som låsen gjenkjenner. Dette er et produkt som er interessant for alle hovedmarkeder. Litt upraktisk i bedrifter, skoler osv?


Laste ned ppt "Hovedmarked og bransjer …"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google