Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

 MIN HOBBY  NÓI BJÖRNSSON. Liverpool En av mine interesser er Liverpool. Jeg har heia på Liverpool så lenge jeg husker. Mine favorittspillere er Steven.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: " MIN HOBBY  NÓI BJÖRNSSON. Liverpool En av mine interesser er Liverpool. Jeg har heia på Liverpool så lenge jeg husker. Mine favorittspillere er Steven."— Utskrift av presentasjonen:

1  MIN HOBBY  NÓI BJÖRNSSON

2 Liverpool En av mine interesser er Liverpool. Jeg har heia på Liverpool så lenge jeg husker. Mine favorittspillere er Steven Gerrard og Jamie Carragher. Liverpool er det laget som i England som har vunnet fleste pokaler. Min største drøm er å dra til Anfield. Liverpool er det laget som i England som har vunnet fleste pokaler. Min største drøm er å dra til Anfield.

3 Litt om Klubben  Liverpool har vunnet English Premiership 18 ganger og FA cupen 7 ganger.  Ian Rush, Daglish, Michael Owen og Steven Gerrard er noen av heltene som aldri blir glemt.  Klubben har sin egen sang som blir alltid sunget av supporterne i starten og slutten av hver eneste kamp.

4 Hele laget  Manager: Rafael Benites  Angripere: Baros, Cissé, Morientes, Pongolle, Mellor, Garcia.  Midtspillere: Gerrard, Kewell, Hamann, Potter, Alonso, Nunez, Warnock, Diao, Biscan.  Forsvarere: Hyppiia, Carragher, Riise, Finnan, Pellegrino, Josemi, Otsemobor, Traore, Raven.  Keepere: Dudek, Luzi, Kirkland.

5 Anfield  Liverpool stadion heter Anfield. Den tar omtrent 38.000 tilskuere.  I Liverpool er det to lag. Det andre laget heter Everton og de to lagene har alltid vært erkerivaler.

6 KJØP OG SALG  Det siste året har Liverpool solgt ganske få spillere. Owen og Diao er to av dem.  De har også kjøpt noen spillere. Morientes og Cissé er de største stjernene av de.

7 Bli Med!!!  HVis du heier på Liverpool blir livet ditt så mye bedre.  Bli med!!!


Laste ned ppt " MIN HOBBY  NÓI BJÖRNSSON. Liverpool En av mine interesser er Liverpool. Jeg har heia på Liverpool så lenge jeg husker. Mine favorittspillere er Steven."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google