Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”, så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”, så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”,
så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal være for den gaven vi får, når vi til slutt treffer den rette.

2 Når gledens dør stenges, åpnes en annen.
Men ofte ser vi bare den stengte døren, så vi legger ikke merke til den som har åpnet seg for oss. Den beste typen venner er de man kan sitte en hel kveld med uten å si ett ord, og når man skal gå kjenner man at det har vært den beste samtalen i livet.

3 Man behøver bare ett minutt for å like noen,
en time for å bli forelsket, en dag for å begynne å elske noen, men det behøves et helt liv for å glemme. Kjærlighet begynner med en latter, vokser med et kyss og slutter med en tåre.

4 Sannheten er at vi ikke vet hva vi har før vi har
mistet det, men det er også sant at vi ikke vet hva vi savner før vi har funnet det. Drøm det dere vil drømme, dra dit dere vil dra, og vær det dere vil være, for det finnes bare ett liv (om gangen), og det finnes bare en mulighet for å gjøre alt det man ønsker å gjøre.

5 sjediti cijelu večer ne progovorivši
Najbolja vrsta prijatelja Je ona s kojima možete sjediti cijelu večer ne progovorivši ni riječi, a kada odlazite, osjećate se kao da je to bio najbolji razgovor u životu Det finnes øyeblikk i livet når man savner noen så mye at man vil ta den personen ut av ens drømmer og klemme i virkeligheten. Å gi noen sin kjærlighet betyr ikke at den personen kommer til å elske en tilbake! Forvent deg ikke kjærlighet tilbake, bare ønsk at den du elsker har kjærlighet i hjertet. Men om den personen ikke har det, så har du det i ditt.

6 Gå ikke etter utseendet – det kan bedra.
Gå ikke etter rikdom – den kan ta slutt. Gå etter det som gjør deg glad, for det behøves bare en latter for å gjøre en dårlig dag bedre. De lykkeligste menneskene er ikke de som har det som er best, men de som på beste måten anvender det de har.

7 og nok håp til å være lykkelig.
Ha nok flaks til å være ydmyk, nok utfordringer til å være sterk, nok sorg til å være empatisk og nok håp til å være lykkelig. Sett deg alltid inn i den andre personens situasjon – om du ikke har det bra, har antakelig den andre det ikke så bra heller.

8 Lykken finnes for dem som gråter, for dem som er såret, for dem som leter og for dem som anstrenger seg, for bare de vet å verdsette mennesker som berører dem. Hver framtid bygger på det som har vært. Man kan ikke lykkes i livet om man ikke tilgir sine feil og legger igjen sitt knuste hjerte bak seg.

9 Da du ble født – gråt du, og alle rundt deg lo.
Lev på den måten at når du dør, er det du som ler, mens alle rundt deg gråter.

10 Send denne mailen til dem som betyr noe for deg, til dem som har berørt ditt liv på noen måte, til dem som får deg til å le når du behøver det, til dem som gir deg håp når du er lei deg, til dem du vil skal vite hvor mye du verdsetter deres vennskap. Om du ikke gjør det, ikke vær redd – det kommer ikke til å hende deg noe vondt, du kommer bare til å ha mistet muligheten til å spre glede i noens hverdag med denne beskjeden.


Laste ned ppt "Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”, så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google