Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Som alle ser kan vi glede oss over stor aktivitet på byggeplassen, og det er spennende å følge byggutviklingen fra uke til uke. Vi benytter samtidig anledningen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Som alle ser kan vi glede oss over stor aktivitet på byggeplassen, og det er spennende å følge byggutviklingen fra uke til uke. Vi benytter samtidig anledningen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Som alle ser kan vi glede oss over stor aktivitet på byggeplassen, og det er spennende å følge byggutviklingen fra uke til uke. Vi benytter samtidig anledningen til å beklage støy og eventuell ulempe som naboer måtte oppleve fra området. Vi har, sammen med AF Gruppen, stort fokus på helse, miljø og sikkerhet, samt ryddighet på og rundt byggeplassen. NYHETSBREV FRA VÆRSTE AS, JUNI 2012 Helsehuset Fredrikstad Arbeidet med bygging av Helsehuset er i rute. Helsehuset blir Fredrikstads minisykehus når det nye sykehuset på Kalnes står ferdig, med over 400 ansatte og ca 450 000 besøkende i året. Helsehuset vil bl.a inneholde følgende tjenester: Fredrikstad kommune (med bl.a rehabilitering, behandlingssenger, legevakt, ergo- og fysioterapi) og Sykehuset Østfold med ambulansesentral, blodbank og Apotek 1. Volvat flytter inn med et utvidet tilbud med kirurgisk avdeling og operasjonssaler. Det forhandles også med flere andre interessenter. Helsehuset blir et spennende hus med innovative løsninger for hele Fredrikstad- og Hvalersamfunnet. www.vaerste.no Nye leietakere: Fredrikstad Studentsamfunn – Studentkro – Kranen SFO Studentkroa ble åpnet med brask og bram 19. april. Driften har gått bra, spesielt med tanke på at det har vært midt i eksamensperioden. Noen kvelder har det vært fullt, andre kvelder har det vært rolig. Siste quiz for semesteret var onsdag 13. juni, og lørdag 16. juni var det avslutningsfest for studentene. Hvis noen ønsker å leie lokalet til privat arrangement er dette mulig. Det er bare til å ta kontakt med leder for Fredrikstad Studentsamfunn, Herman Rekve Lund på mobil nr 473 93 619, eller på herman.rekve.lund@gmail.com. Studentkroaherman.rekve.lund@gmail.com holder til i Stadion 1, som er vegg i vegg med Friskis & Svettis på den østre langsiden av stadion. Stadionklinikken Startet opp av 4 ambisiøse naprapater. De har også avsatt plass til Idrettsklinikkens ortopedteknikere. Deres pasientgrupper består av privatpersoner, bedrifter og idrettslag. Målet med Stadionklinikken er å gi pasientene et optimalt tilbud innenfor muskel- og leddbehandling. De ansatte har et helhetssyn der manuell ortopedisk medisin kombineres med spesifikk kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygging og funksjon. Samarbeidet med Idrettsklinikken forsterker disse synergieffektene. Dette er selve kjernen for hvordan de jobber hos Stadionklinikken – som for øvrig holder til i Stadion 29 (til venstre for Rema 1000 – mot elven). De flyttet inn i helt nye og flotte lokaler 13. april. De som ønsker å vite mer om Stadionklinikken kan gå inn på: www.stadionklinikken.no.www.stadionklinikken.no Vi ønsker alle nye leietakere HJERTELIG VELKOMMEN til Værste-området!

2 NYHETSBREV fortsetter - side 2 www.vaerste.no Kaffebar "Steamen kaffebar" ved HiØ er et fantastisk flott tilbud til både studenter og andre i nærmiljøet rundt høgskolen, og den er åpen for alle. Kaffebaren har ca 40 sitteplasser og har åpent fra mandag – fredag kl 8 til kl 14, med unntak av langdag onsdag hvor den er åpen til kl 18. Fredager stenger den kl 13. Utenom åpningstid kan kaffebaren leies ut til ulike formål. Den egner seg godt til f.eks bedrifter som vil servere sine gjester noe spesielt, jubileum, kundemøte e.l. Ta evt kontakt med Marianne Hagen på telefon nr 69 30 30 85. I "Steamen kaffebar "vil du som regel treffe Jim-Erik Mathisen som er en ung, men erfaren barista. Han serverer hjemmelaget suppe fra kl 10, og han har et bredt utvalg av kaker ! VELKOMMEN INN FOR EN SMAK! Leietakerfest Værste's årlige leietakerfest er berammet til fredag 21. september kl 16.30. Som tidligere år vil leietakerfesten også i år holdes i VIP-lokalene på Fredrikstad stadion. Invitasjon blir sendt ut en av dagene, men vi ber våre leietakere allerede nå om å holde av datoen  Østfold fagskole Hadde offisiell åpning 10. januar, og vi registrerer at de har kommet godt i gang i sine nye og flotte lokaler. Tilbakemeldinger, fra så vel lærere som elever, er at de trives godt i sine nye omgivelser. Østfold fagskole er eiet av Østfold Fylkeskommune og har en viktig rolle i utdanningssystemet mellom videregående skoler og høgskoler. En teknisk fagskole er en overordnet utdanning på samme måte som høgskolene, men fagskolen er yrkesrettet og utdanner fagfolk videre til fagteknikere. Den praktiske tilnærmingen, kombinert med tett samarbeid med arbeidslivet og realistiske prosjekter, gir studenter et unikt fortrinn i arbeidslivet – som spesialister og mellomledere. Vi har i disse dager akkurat ferdigstilt uteområdene mellom Østfold fagskole og Akademi for scenekunst. Rekordsøkning til Høgskolen i Østfold 5.200 søkere vil studere på høgskolen i Østfold. Det er rekordmange. – Tallene overgår alle forventinger vi hadde på forhånd. Det er en økning på 750 søkere fra i fjor, uttaler studiedirektør ved høgskolen Beth Linde. HiØ har 2.000 studieplasser. Det er spesielt bachelorstudiene i helse- og sosialfag som er populære blant vordende studenter. Nesten 1.200 søkere har søkt på 345 plasser. Akademi for scenekunst har også høye søkertall. 132 kvinner og menn fra 24 forskjellige nasjoner har søkt på de 16 plassene som er til rådighet. Høgskolen i Østfold ligger nå som den fjerde største høgskolen i landet, målt i søkertall. Den er bare slått av høgskolene som holder til i de største byene. Den har også svært trofaste søkere, over 50 prosent har bare valgt HiØ som studiested. VI ØNSKER ALLE VÅRE LEIETAKERE EN GOD OG FIN SOMMER!


Laste ned ppt "Som alle ser kan vi glede oss over stor aktivitet på byggeplassen, og det er spennende å følge byggutviklingen fra uke til uke. Vi benytter samtidig anledningen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google