Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

NYHETSBREV FRA VÆRSTE AS, APRIL 2013 Siden forrige Nyhetsbrev i november er vi glade for å kunne ønske velkommen til nye leietakere som har flyttet inn.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "NYHETSBREV FRA VÆRSTE AS, APRIL 2013 Siden forrige Nyhetsbrev i november er vi glade for å kunne ønske velkommen til nye leietakere som har flyttet inn."— Utskrift av presentasjonen:

1 NYHETSBREV FRA VÆRSTE AS, APRIL 2013 Siden forrige Nyhetsbrev i november er vi glade for å kunne ønske velkommen til nye leietakere som har flyttet inn på Værsteområdet. Disse virksomhetene er; Studium Actoris Er et internasjonalt teater ensemble som ble etablert i 1989. Eiere er Paolo Martini og Jannicke Stensnes, begge erfarne skuespillere. Studium Actoris jobber hovedsakelig med fysisk teater, med en spennvidde fra komiske familie-forestillinger til det mer eksperimentelle og smale. De produserer egne forestillinger, regisserer andres, turnerer store deler av verden, arrangerer work shops og gjestespill. En av deres familieproduksjoner reiser i sommer til Hong Kong International Arts Carnival, og en annen produksjon reiser til Polen. For tiden jobbes det med Munch og en solo- forestilling om tortur. Mer info på www.studiumactoris.no.www.studiumactoris.no Studium Actoris har flyttet inn i nyombygde lokaler i samme bygg som Legevakten. Høyer Finseth AS, avdeling Fredrikstad Avdelingen består av 5 personer og virksomhetsområde er bygningsteknisk prosjektering og rådgivning. Deres primærområde er prosjektering av bæresystemer i stål og prefabrikkerte betongelementer hvor TEKLA (3D) benyttes som hoved- prosjekteringsverktøy. Hovedkontoret er på Skøyen i Oslo, med avdelingskontor også i Revetal i Vestfold og i Ålesund. Høyer Finseth har totalt 90 ansatte, og virksomheten omfatter byggeteknikk, stålkonstruksjoner, prosjektadministrasjon, brannsikkerhet, antikvarisk rehabilitering, bygningsfysikk, kulturminnevern og samferdsel. Mer info på www.hoyerfinseth.no.www.hoyerfinseth.no Høyer Finseth holder til i 1. etasje i Gamle Beddingvei 21 – adm.bygget ved elven. Vi ønsker nye leietakere velkommen til Værsteområdet, og håper dere alle vil trives her . Eimskip CTG Eimskip med sine 6 ansatte på Fredrikstadkontoret, har holdt til i lokaler i høgskolebygget på Værste i 11 år. De flytter i disse dager inn i helt nye, flotte og moderne lokaler i 3. etasje på østre langside av stadion. Vi er selvsagt veldig glade for at de ansatte i Eimskip fortsatt ønsker å ha sin virksomhet på Værste. Rambøll flytter til Værste Etter en spennende og krevende konkurranse gikk Værste AS av med seieren i kampen om å få Rambøll på sitt område. Hele 16 tilbydere i Nedre Glomma var med i konkurransen, og vi er selvfølgelig svært stolte av at Værste ble valgt. Rambøll er et selskap som leverer rådgivende ingeniørtjenester innenfor en rekke fagområder. De skal inn i et nytt bygg rett vest for boligblokka som ligger nærmest gangbrua. Bygget vil få flere leietakere, og arbeidet med å etablere avtaler pågår for fullt – det er fortsatt ledig plass om du har noen gode tips!! Byggestart er estimert til september 2013, og ferdigstillelse av bygget og innflytting vil være 1. desember 2014. www.vaerste.no

2 NYHETSBREV FRA VÆRSTE AS, APRIL 2013 - SIDE 2 www.vaerste.no Gatenavnstruktur og nye gatenavn på Værsteområdet Store deler av Værsteområdet har hatt adresse K.G. Meldahlsvei 9, noe som har skapt problemer for både postbud, leveringsbud og besøkende de senere år ettersom antall bedrifter har etablert seg på området. Nye gatenavn har derfor blitt nøye vurdert av en «Gatenavn-komitè» bestående av representanter fra Fredrikstad kommune og Værste AS, og det ble innstilt at fremtidige nye gatenavn i hovedsak skal basere seg på historie, identitet og særpreg. Følgende nye gatenavn har blitt besluttet av kommunen; Jens Wilhelmsensgate Hovedgaten fra Bjølstad til rundkjøringen ved brohodet. Det nye Helsehuset får adresse Jens Wilhelmsensgate nr 1. Kobberslagerstredet 1 Gaten mellom Cowi-bygget og Østfold Fagskole. På vei som går inn fra stadion - dagens inngang for Cowi. Stadion nr 1 – 49 Stadion er navnet på gaten som går rundt stadion. Alle leietakerne på stadion har adresse Stadion + nr som hver og en har fått tildelt. Dokka Vestsiden av Værstebrua, dvs. virksomhetene som holder til i samme bygg som – og i byggene ved siden av Legevakten. Aktuelt nummer blir tilskrevet hver og en av virksomhetene. Fredrikstad Stadion – et unikt møtested Dersom du er ute etter en helt spesiell atmosfære for et arrangement er Fredrikstad Stadion et godt møtested og er egnet for både kurs, konferanser, messer, dagmøter, julebord, jubileumsmarkeringer og åremålsdager. Der kan du få ditt arrangement skreddersydd, og du er lovet å få den kvalitet og oppmerksomhet du og dine gjester fortjener av daglig leder Andrew Shaw og kjøkkensjef Øystein Richardsen. For at et arrangement skal få det «lille ekstra» kan Fredrikstad Stadion Event tilby foredrag fra det sportslige apparatet og/eller omvisning på Fredrikstad stadion. Dersom dette er interessant står Ingunn Løvhaug (mobil nr 958 83 733) eller Andrew Shaw (mobil nr 481 65 699) klare til å hjelpe deg med planlegging og gjennomføring av ditt neste arrangement. De ønsker deg og dine gjester hjertelig velkommen til Fredrikstad Stadion. Teknisk beredskap – Quality Security - 09007 Vi er så heldige å ha vaktselskapet Quality Security etablert på Værsteområdet, nærmere bestemt i lokaler på østre langside i stadionbygget. De kan bistå dersom det er tekniske problemer etter kl 16.00 på hverdager, i helger og helligdager. Quality Security kan nås på tlf nr 09007. - er en unik fiskerestaurant ved gangbrua på Værstesiden med flott elveutsikt og hyggelige priser. Er du ute etter god og hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser til lunsj eller middag vil vi foreslå Restaurant Slippen. De hyggelige og flinke driverne kan nås på telefon nr 99 46 99 88 for bestilling av bord. Restauranten har åpent onsdag - søndag, og vi gir vår anbefaling!


Laste ned ppt "NYHETSBREV FRA VÆRSTE AS, APRIL 2013 Siden forrige Nyhetsbrev i november er vi glade for å kunne ønske velkommen til nye leietakere som har flyttet inn."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google