Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tilbudet 2013 – 2014 Endringene gjelder: –Alle sør-trøndere med ungdomsrett. –Alle hedmarkinger med ungdomsrett som tas inn til Røros vgs –Alle søkere.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tilbudet 2013 – 2014 Endringene gjelder: –Alle sør-trøndere med ungdomsrett. –Alle hedmarkinger med ungdomsrett som tas inn til Røros vgs –Alle søkere."— Utskrift av presentasjonen:

1 Tilbudet 2013 – 2014 Endringene gjelder: –Alle sør-trøndere med ungdomsrett. –Alle hedmarkinger med ungdomsrett som tas inn til Røros vgs –Alle søkere med ungdomsrett som tas inn på landslinjene for idrettsfag ved Heimdal videregående skole og Oppdal videregående skole. –Elever som etter skolens vurdering har bestått de fag som er nødvendig for å gå videre.

2 Tilbudet 2013 – 2014 1.Inntaksordning for utdanningsprogrammet - Idrettsfag –Søkeren tas inn til et treårig løp ved den skolen de blir tatt inn til på Vg1. –Elever på Vg1 og Vg2 flyttes opp på neste årstrinn og trenger ikke søke om plass eller svare på plass, så fremt de ikke skal bytte skole eller utdanning. 2.Inntaksordningen for utdanningsprogrammet - Studiespesialisering –Søkeren tas inn til et treårig løp ved den skolen de blir tatt inn til på Vg1. –Tas inn til Vg1 som tidligere, og må svare ja til plass.

3 Tilbudet 2013 – 2014 –Elever på Vg1: Registrer på vigo om de ønsker realfag eller språk og samfunnsfag. Tas inn på Vg2 på samme skole som de ble tatt inn til på Vg1. –Elever på Vg2: Flyttes opp på Vg3 og trenger ikke søke om plass eller svare på plass så fremt de ikke skal bytte skole eller utdanning. –Elever som er tatt inn til studiespesialisering med formgivingsfag følger samme ordning som elever på idrettsfag.

4 Tilbudet 2013 – 2014 3.Inntaksordningen for utdanningsprogrammet – Musikk, dans og drama –Søker til Vg1 og Vg2 som tidligere. –Elever på Vg2 flyttes opp på Vg3 og trenger ikke søke om plass eller svare på plass, så fremt de ikke skal bytte skole eller utdanning. 4.Inntaksordningen for utdanningsprogrammet – Medier og kommunikasjon –Søkeren tas inn til et treårig løp ved den skolen de blir tatt inn til på Vg1. (Dette gjelder ikke elever som skal inn på Vg3 mediedesign) –Tas inn på Vg1 som tidligere og må svare ja til plass.

5 Tilbudet 2013 – 2014 –Elever på Vg1 og Vg2 flyttes opp på neste årstrinn og trenger ikke søke om plass eller svare på plass, så fremt de ikke skal bytte skole eller utdanning. På Vg2 gjelder dette oppflytting til Vg3 stud.forb. medier og komm. –Elever på Vg3 medier og kommunikasjon kan ved skolestart velge om de ønsker å følge læreplanen for Vg3 stud.forb. medier og komm. eller Vg3 påbygg til generell studiekompetanse. Dette ordnes internt på skolen. De trenger ikke søke en skole som har påbygg til generell studiekompetanse.

6 Tilbudet 2013 – 2014 5.Utvekslingselever: Eleven sender søknad om permisjon og reservasjon om elevutveksling til egen skole. Skolen fatter vedtak om inntak det året de kommer tilbake

7 Tilbudet 2013 – 2014 Skolebruksplan 3 – skoleåret 2013 – 2014 –Strinda videregående skole flytter inn i det nye skolebygget i høstferien – medio oktober 2013. –Skjetlein videregående skole flytter inn i nye oppussede lokaler til skolestart høsten 2013. –Thora Strom videregående skole – all opplæring forgår i lokalene i Vår frues gate 1 & 3. (Avdeling Gerhard Schøning skole)

8 Tilbudet 2013 – 2014 Større tilbudsendringer 2013 – 2014 –Skjetlein videregående skole får Vg3 påbygging til generell studiekompetanse og viderefører satsingen på klima og energi. –Skjetlein videregående skole Vg2 blomsterdekoratør lyses ikke ut. –Strinda videregående skole får tilbud innen herrefotball i samarbeid med RBK. –Selbu videregående skole får lyse ut Vg1 elektrofag. –Sebu videregående skole Vg1 restaurant og matfag lyses ikke ut. –Hitra videregående skole får lyse ut Vg3 automatisering. –Malvik videregående skole får lyse ut Vg2 elenergi. –Hemne videregående skole får lyse ut Vg1 teknikk og industriell produksjon med fordypning for settefisk. –Røros videregående skole får lyse ut Vg2 Matfag.


Laste ned ppt "Tilbudet 2013 – 2014 Endringene gjelder: –Alle sør-trøndere med ungdomsrett. –Alle hedmarkinger med ungdomsrett som tas inn til Røros vgs –Alle søkere."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google