Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Et Moderne Eventyr Froskekongen En kvinne spilte golf, da hun klarte å slå ballen ut i skogen. Hun gikk inn i skogen for å lete etter ballen, og da fant.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Et Moderne Eventyr Froskekongen En kvinne spilte golf, da hun klarte å slå ballen ut i skogen. Hun gikk inn i skogen for å lete etter ballen, og da fant."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Et Moderne Eventyr Froskekongen

3 En kvinne spilte golf, da hun klarte å slå ballen ut i skogen. Hun gikk inn i skogen for å lete etter ballen, og da fant hun en frosk, fanget i ett nett.

4 Frosken sa til henne: “Om du befrir meg fra nettets fangenskap, skal jeg oppfylle 3 ønsker for deg."

5 Kvinnen befridde frosken. Frosken sa: “Takk, jeg glemte å nevne at det finnes ett vilkår. Hva du enn ønsker, kommer din mann til å få det samme, men ti ganger mer."

6 “Det er okay." Kvinnen sa: “Det er okay." Som det første ønsket ville hun bli den vakreste kvinnen på jorden. “Glem ikke, din mann blir via dette ønsket den vakreste mannen på jorden, gudommelig vakker, kvinner kommer til å surre som fluer omkring ham." Frosken advarte henne: “Glem ikke, din mann blir via dette ønsket den vakreste mannen på jorden, gudommelig vakker, kvinner kommer til å surre som fluer omkring ham."

7 Kvinnen svarte: “Det er ikke et problem, for jeg blir den vakreste kvinnen på jorden, så han kommer bare å se på meg.„ Ønsket ble oppfylt. Hun ble forvandlet til den vakreste kvinnen på jorden !!!!

8 rikeste kvinnen på jorden. Det andre ønsket ville hun bruke til å bli den rikeste kvinnen på jorden. Frosken sa: “Tenk da på at din mann blir den rikeste mannen på jorden, og han blir 10 ganger rikere enn deg."

9 Kvinnen svarte: „Det er okay, for det som er mitt, er også hans, og det som er hans, er også mitt."

10 rikeste kvinnen på jorden Ønsket ble oppfylt, og hun ble rikeste kvinnen på jorden !!!! Nå spurte frosken henne hva hennes tredje ønske var, og hon svarte: “Jeg vil ha et LETT hjerteinfarkt“ “Jeg vil ha et LETT hjerteinfarkt “

11 Og moralen i dette eventyret ????Kvinner er smarte individer !!! Om du er mann, ha aldri noe usnakket med dem, spesiellt ikke din kone!!! *** Snipp, snapp, snute, så var eventyret ute ***


Laste ned ppt "Et Moderne Eventyr Froskekongen En kvinne spilte golf, da hun klarte å slå ballen ut i skogen. Hun gikk inn i skogen for å lete etter ballen, og da fant."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google