Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Det virker utrolig! General Dwight D. Eisenhower hadde rett når han ga ordre om at man skulle filme og ta bilder.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Det virker utrolig! General Dwight D. Eisenhower hadde rett når han ga ordre om at man skulle filme og ta bilder."— Utskrift av presentasjonen:

1 Det virker utrolig! General Dwight D. Eisenhower hadde rett når han ga ordre om at man skulle filme og ta bilder.

2 Nøyaktig slik det så ut for omtrent 60 år siden… TILINTETGJØRELSEN

3 Når øverstkommanderende Dwight D. Eisenhower fant konsentrasjonsleirenes offer, beordret han at man skulle ta så mange bilder som mulig. Dette gjorde at tyskerne i området rundt skulle ledes til disse konsentrasjonsleirene, og dessuten at de skulle begrave de døde.

4 Grunnen til dette forklarte han slik: “Det skal dokumenteres så godt som mulig – film alt, spill inn vitneutsagn – for det kommer en dag da noen idioter vil si at dette aldri har skjedd”.

5 ‘All that is necessary for evil to succeed is that good men do nothing.´ (Edmund Burke) ( Alt som behøves for at ondskapen skal lykkes, er at gode mennesker ikke gjør noe)

6 Nylig tok Storbritania bort “Holocaust” fra skolenes læreplan fordi det var “støtende” for den muslimske befolkningen som påstår at dette aldri har funnet sted...

7 Dette er en skremmende signal i forhold til det verden fryktet, og noen har altså latt seg påvirke for lett. Det har gått mer enn 60 år siden andre verdenskrig tok slutt.

8 Denne epost sendes nå rundt for å minne alle om de 6 millioner jøder, 20 millioner russere, 10 milloner kristne, og katolske prester som ble myrdet, mishandlet, krenket, sulteforet og brent mens Tyskland og Russland så en annen vei.

9 Nå, mer enn noensinne, når land som blant andre Iran påstår at ‘utryddelsen bare er en myte’, oppfordres dere alle til å bidra slik at verden aldri glemmer... Grunnen til at du skal sende denne meldingen videre, er et ønske om at den skal bli lest av minst 40 millioner mennesker over hele verden.

10 Vennligst bli med og send den videre til hele verden du også, - oversett til andre språk også om det trengs!!

11 Ikke slett den... Du bruker mindre enn 1 minutt av din tid ved å sende videre.


Laste ned ppt "Det virker utrolig! General Dwight D. Eisenhower hadde rett når han ga ordre om at man skulle filme og ta bilder."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google