Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Et rollespill i et uendelig antall akter

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Et rollespill i et uendelig antall akter"— Utskrift av presentasjonen:

1 Et rollespill i et uendelig antall akter
Kunnskapsdeling med Procydo eller - har dere mange ubesvarte spørsmål i din org? Et rollespill i et uendelig antall akter

2 Personene i denne historien er fiktive
Personene i denne historien er fiktive. Enhver likhet med virkelige personer er tilfeldig og ikke tilsiktet. Problemstillingene og løsningene derimot, er virkelige, kanskje til og med der du arbeider… Personene fiktive. Problemstillingene og løsningene burde være gjenkjennelige for de fleste av oss? Svenske fagf. Unionen spurte sine medlemmer hvor mye tid de bruker på å ikke forstå it-løsninger. 20 min hver dag. I Sverige tilsvarer det en kostnad på 9-10 milliarder pr år.

3 Legge til skriver i Agresso?
Tom Legge til skriver i Agresso? Hils på Tom, nyansatt. Han skal jobbe med Agresso, og nå står han fast. Hvordan legge til skriver i Agresso?

4 Tom Petter Ringer brukerstøtte – treffer Petter. IT-spesialist – god på Agresso. Han vet svaret på Toms spørsmål.

5 Petter Petter er smart. Ikke bare vet han hvordan – tenker at det kan være nyttig for flere. I stedet for å bruke 5 min på telefonen, lager han en enkel steg-for-steg guide. Det tar like lang tid – 5 min. Petters guide publiseres direkte på deres Procydo-server, og han kan sende en link direkte til Tom.

6 Petter Petter har spart tid for fremtiden, og Tom er også fornøyd!

7 Tom Ser kanskje ikke sånn ut. Men joda, han er det.

8 Legge inn skriver i Agresso
De har lagt inn en søkeside på intranettet hvor man kan søke etter hjelp. Nå ligger guiden tilgjengelig og søkbar for alle som lurer. Også på mobil og nettbrett.

9 Ivar Ivar – produktansvarlig, skal lage en digital håndbok. Han starter med å se hva som finnes av ressurser, og finner blant annet Petters guide. Han linker dem inn i håndboken og lager selv resten av kapitlene, som steg-for-steg guider, tekstguider, andre håndbøker og andre linker.

10 Ivar Veldig fornøyd når han forstår at han ikke trenger å gjøre alt på nytt.

11 Simen Simen – nettopp hjemkommet fra ferie, og ansvarlig for prosesser i regnskap. Han tegner prosessen med Procydo Prosesser på 15 minutter. I prosessen kan han koble kunnskapsressurser, så Simen sjekker hva som finnes, og finner blant annet Petters guide som kobler til en av aktivitetene i prosessen.

12 Simen Så publiserer og distribuerer han prosessen. Den linkes opp og kan være tilgjengelig på intranett, i søkesider og i kunnskapsguider. Simen kunne ikke vært særlig mer fornøyd.

13 Procydo hjelper deg å holde kontroll
Totalt kaos – eller – endelig kontroll? Med Procydo får du et sted å legge – og finne kunnskap, enten det er Steg-for-steg guider, veiledninger. digitale håndbøker eller prosesser. Og alt kan være tilgjengelig også på mobil og nettbrett.

14 «Yourtube» for din organisasjon
Et alternativ. Kvalitetssikret, egenutviklet, tilpasset

15 Procydo hjelper hundretusener å dele kunnskap
1.000 nye guider pr dag 14 millioner avspillinger totalt så langt… avspillinger pr dag

16 Takk for oppmerksomheten
Morten Spaniland Infocaption AS


Laste ned ppt "Et rollespill i et uendelig antall akter"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google