Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 1 Trenden for de fleste er at antall medlemmer går nedover. Men aktiviteten blir ikke nødvendigvis skadelidende!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 1 Trenden for de fleste er at antall medlemmer går nedover. Men aktiviteten blir ikke nødvendigvis skadelidende!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 1 Trenden for de fleste er at antall medlemmer går nedover. Men aktiviteten blir ikke nødvendigvis skadelidende!

2 Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 2 Aktivitet og økonomi er viktigere enn totalt antall medlemmer! Vi ønsker oss flere aktive medlemmer, men ”ikke for enhver pris”.

3 Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 3 De som slutter er gjerne de som ikke kommer seg videre med flygingen etter sertifikat. De som unnlater å begynne er de som synes det er for dyrt eller de som synes det blir for høyt tidsforbruk.

4 Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 4 Invistert i nytt utstyr Mer familievennlig opplegg på flyplassen Mer sosiale aktiviter

5 Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 5 Tiltaken hjalp for noen av klubbene.

6 Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 6 Tenke nytt!

7 Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 7 S/NLF må bidra til å holde kostnadene nede Hjelpe klubbene med ressurser til operative oppgaver Jobbe med generell profilering av sporten

8 Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 8 Markedsføre klubben lokalt Bidra til det godt miljø


Laste ned ppt "Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 1 Trenden for de fleste er at antall medlemmer går nedover. Men aktiviteten blir ikke nødvendigvis skadelidende!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google