Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Event/arrangement- koordineringssystem Caseoppgave til tilbydere.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Event/arrangement- koordineringssystem Caseoppgave til tilbydere."— Utskrift av presentasjonen:

1 Event/arrangement- koordineringssystem Caseoppgave til tilbydere

2 Konferanse i Norges Bank Norges Bank skal invitere 50 gjester til en 2 dagers konferanse i Norges Banks lokaler. Utsendelse av invitasjon skal sendes elektronisk. Oppfølging kan både skje pr e-post og på SMS. I tillegg til personopplysninger og detaljer som er relevant for arrangementet skal det opplyses om det er ønskelig at Norges Bank ordner hotellrom på vegne av den inviterte. Det er ønskelig at systemet skal håndtere adgangskontroll, med inn- og utpassering. Vennligst beskriv hvordan dette kan løses.

3 Design Hvordan kan Norges Banks visuelle profil implementeres? Og hvordan er lesbarhet på smart-telefoner, nettbrett, datamaskiner?

4 Utsendelse av invitasjon Beskriv hva som behøves og punktvis hva som skal til for å sende ut en invitasjon.

5 Utsendelse av invitasjon Beskriv hva som kan inkluderes i invitasjonen. F.eks. bilder, nedlastbare filer, kalenderdata, lenker til bla. kart eller informasjon om bla. kollektivtransport etc.

6 Etter at invitasjoner er sendt Beskriv hvordan man følger opp. (inviterte, bekreftede & personer som har gitt beskjed om at de ikke har anledning til å delta). Kan systemet automatisk sende ut påminnelse f.eks. et gitt antall dager etter at invitasjonen er sendt ut?

7 Bekreftelse/kommunikasjon Beskriv hvordan systemet sender ut bekreftelse, og hva den kan inneholde. F.eks. vedlegg, adgangsbevis i form av f.eks. PDF-fil, adgangsbevis som inkluderer kode for inn- & utskanning. Beskriv hvordan systemet håndterer utsendelse av SMS.

8 Eksport av data Beskriv hvordan data kan eksporteres. Bla. hvordan kan informasjon lettest gjøres tilgjengelig f.eks. for hoteller og andre eksterne samarbeidspartnere.

9 Evaluering Beskriv hvordan systemet håndterer evaluering; utsendelse og håndtering av data.


Laste ned ppt "Event/arrangement- koordineringssystem Caseoppgave til tilbydere."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google