Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

BRUKERUNDERSØKELSE I SKOLEN INFORMASJON TIL SKOLENE DATAINNSAMLING I dette dokumentet følger viktig informasjon om hvordan dere som skole kan bidra til.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "BRUKERUNDERSØKELSE I SKOLEN INFORMASJON TIL SKOLENE DATAINNSAMLING I dette dokumentet følger viktig informasjon om hvordan dere som skole kan bidra til."— Utskrift av presentasjonen:

1 BRUKERUNDERSØKELSE I SKOLEN INFORMASJON TIL SKOLENE DATAINNSAMLING I dette dokumentet følger viktig informasjon om hvordan dere som skole kan bidra til en vellykket gjennomføring av brukerundersøkelsen 2016

2 Om brukerundersøkelsen  Brukerundersøkelsen 2016 blir gjennomført i perioden fra 22. februar til 13. mars  Undersøkelsen gjennomføres på både barne- og ungdomsskoler  Det er gjort enkelte endringer i spørreskjemaet fra 2015. Endringene er gjort for å tilpasse skjemaet bedre til foreldrene til de eldre elevene Lokal oppfølging viktig for deltakelse  Undersøkelsen i 2015 oppnådde en svarprosent på 40%  Store forskjeller i svarprosent mellom skoler 15%-93%  Svarprosenten er høyere ved de lavere trinnene (46% 1. trinn - 30% 10. trinn )

3 Hva skal det spørres om? Hovedtemaer er lesing og skriving, regning og realfag, digital kompetanse, sosial kompetanse, læringsmiljø og mobbing, foreldrenes kommunikasjon og medvirkning, fysisk aktivitet, kunst og kultur og tilfredshet. I tillegg kommer spørsmål om SFO. Hvem skal delta? Alle foreldre til elever ved skolene i Bergen skal få invitasjon til å delta i undersøkelsen, det vil bli sendt ett skjema per elev (foresatte 1). Foreldre med flere barn skal få en invitasjon per barn/elev Hvordan gjennomføres undersøkelsen? Undersøkelsen vil være webbasert. Foreldrene inviteres til å delta via e-post. Foreldre som ikke har e-post vil få brevinvitasjon med kode for å svare på web. Språk: Undersøkelsen kan besvares på norsk, engelsk, polsk, russisk, somali og arabisk. Om gjennomføringen


Laste ned ppt "BRUKERUNDERSØKELSE I SKOLEN INFORMASJON TIL SKOLENE DATAINNSAMLING I dette dokumentet følger viktig informasjon om hvordan dere som skole kan bidra til."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google