Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Samfunnsgeografi Folk lever forskjellig fra sted til sted? Hvorfor det, og hva har det å si? Og i tillegg, hvordan påvirker steder hverandre, både lokalt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Samfunnsgeografi Folk lever forskjellig fra sted til sted? Hvorfor det, og hva har det å si? Og i tillegg, hvordan påvirker steder hverandre, både lokalt."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Samfunnsgeografi

3 Folk lever forskjellig fra sted til sted? Hvorfor det, og hva har det å si? Og i tillegg, hvordan påvirker steder hverandre, både lokalt og globalt?

4 Hva har global økonomi, nasjonale regelverk, lokal kultur å si for hvordan en indisk bonde kan tilpasse seg klimaforandringer?

5 Hva har vår bruk av klær i Norge å si for levestandarden til tekstilarbeidere i Bangladesh? Hvorfor er det et skille mellom østkant og vestkant i Oslo? Hvorfor ligger alle ledende IT-bedrifter i verden samlet i Silicon Valley?

6 BygeografiBygeografi Fattigdom og utviklingFattigdom og utvikling Politisk geografiPolitisk geografi Økonomisk geografiØkonomisk geografi ArbeidsgeografiArbeidsgeografi Miljø og klimaMiljø og klima GIS (å lage kart)GIS (å lage kart)

7 Professor Karen O’Brien, sitter i FNs klimapanel

8

9

10 Jobbmuligheter?

11 Ideelle organisasjoner (utvikling/miljø)ByplanleggingDepartement/direktoratFylke/kommuneForskningLærerMedia

12 Bachelor 3 år +Master 2 år

13 www.sv.uio.no/iss www.samfunnsgeografen.no


Laste ned ppt "Samfunnsgeografi Folk lever forskjellig fra sted til sted? Hvorfor det, og hva har det å si? Og i tillegg, hvordan påvirker steder hverandre, både lokalt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google