Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold Kapittel 8 oppgave h.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold Kapittel 8 oppgave h."— Utskrift av presentasjonen:

1 Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold Kapittel 8 oppgave h

2 Det er mange unike steder på østkanten i Oslo. Myten om øst og vest har nok litt sannhet i seg. (selv om): Selv om myten om øst og vest nok har litt sannhet i seg, er det mange unike steder på østkanten i Oslo. (likevel): Myten om øst og vest har nok litt sannhet i seg. Likevel er det mange unike steder på østkanten i Oslo. (til tross for at): Til tross for at myten om øst og vest nok har litt sannhet i seg, er det mange unike steder på østkanten i Oslo. (men): Myten om øst og vest har nok litt sannhet i seg, men det er mange unike steder på østkanten i Oslo.

3 Han var lei av alt regnet. Han bestilte en pakketur til Tyrkia.  (så):  Han var lei av alt regnet, så han bestilte en pakketur til Tyrkia.  (for):  Han bestilte en pakketur til Tyrkia, for han var lei av alt regnet.  (siden):  Siden han var lei av alt regnet, bestilte han en pakketur til Tyrkia.  (derfor):  Han var lei av alt regnet. Derfor bestilte han en pakketur til Tyrkia.

4 Det var ofte mange folk på kafeen. Innehaveren tjente svært få penger.  (selv om):  Selv om det ofte var mange folk på kafeen, tjente innehaveren svært få penger.  (likevel):  Det var ofte mange folk på kafeen. Likevel tjente innehaveren svært få penger.  (til tross for at):  Til tross for at det ofte var mange folk på kafeen, tjente innehaveren svært få penger.  (men):  Det var ofte mange folk på kafeen, men innehaveren tjente svært få penger.


Laste ned ppt "Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold Kapittel 8 oppgave h."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google