Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

DOMMERMANUAL TEMA NORDEN NM 2016 Trondhjem 6.-7. mars.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "DOMMERMANUAL TEMA NORDEN NM 2016 Trondhjem 6.-7. mars."— Utskrift av presentasjonen:

1 DOMMERMANUAL TEMA NORDEN NM 2016 Trondhjem 6.-7. mars

2

3 ARBEIDSTEKNIKK/ TEKNISK PRESTASJON BEDØMMING AV ARBEIDSTEKNIKK Dette er en bedømming som legger vekt på hvordan bartenderen oppfører seg bak disken, renslighet, søling, effektivitet, selvsikkerhet, behandling av glass og tidsbruk. Dommere skal ikke lete etter den minste søling, men se etter en ryddig, naturlig fremtreden. 10-9 poeng - bartender fremstår som en selvsikker ut advent gjestebehandler, han er generelt renslig og behandler sitt barutstyr profesjonelt, følger oppskrift, tidsbruk innenfor 8 minutter.10-9 poeng - bartender fremstår som en selvsikker ut advent gjestebehandler, han er generelt renslig og behandler sitt barutstyr profesjonelt, følger oppskrift, tidsbruk innenfor 8 minutter. 4-8 poeng – bartender er på det jevne nivå, men er litt uvøren med utstyr og litt mer usikker i sin fremtreden, dette er en bartender som du føler deg komfortabel med, men kanskje mangler den siste prikken over i-en.4-8 poeng – bartender er på det jevne nivå, men er litt uvøren med utstyr og litt mer usikker i sin fremtreden, dette er en bartender som du føler deg komfortabel med, men kanskje mangler den siste prikken over i-en. 2-3 poeng – bartender er usikker søler mye og virker som han ikke har gjort hjemmeleksa, dårlig tidsbruk.2-3 poeng – bartender er usikker søler mye og virker som han ikke har gjort hjemmeleksa, dårlig tidsbruk. 1 poeng – bartender bør gå en stund i læra, han misser stort sett med alt.1 poeng – bartender bør gå en stund i læra, han misser stort sett med alt.

4 TEMA/FAGKUNNSKAP Deltaker vil bli bedømt for hvordan han følger tema. Det kan være synlig på drink, innhold, dekorasjon, bekledning/uniform eller ide med drinken. Kunnskap bedømmes etter kunnskap om produkter og historien rundt produktene tema. Deltaker vil bli bedømt for hvordan han følger tema. Det kan være synlig på drink, innhold, dekorasjon, bekledning/uniform eller ide med drinken. Kunnskap bedømmes etter kunnskap om produkter og historien rundt produktene tema. 10-9 poeng – bartender er overbevisende, du er ikke i tvil om at han har fulgt tema, han har tillit hos deg grunnet kunnskapen og gleden ved å være der for gjesten. 10-9 poeng – bartender er overbevisende, du er ikke i tvil om at han har fulgt tema, han har tillit hos deg grunnet kunnskapen og gleden ved å være der for gjesten. 4-8 poeng – bartender følger tema og har kunnskap, men virker ikke helt overbevisende i forskjellig grad. 4-8 poeng – bartender følger tema og har kunnskap, men virker ikke helt overbevisende i forskjellig grad. 2-3 poeng – bartender følger kanskje tema, men det skorter på kunnskap og følelse for budskapet til gjesten. 2-3 poeng – bartender følger kanskje tema, men det skorter på kunnskap og følelse for budskapet til gjesten. 1 poeng – Bartender må hjem og lese på leksa si, eller finne på noe annet 1 poeng – Bartender må hjem og lese på leksa si, eller finne på noe annet

5

6 KREATIVITET EN BARTENDER SOM ER KREATIV OVERRASKER GJESTEN! 10-9 poeng – bartenderen gir deg følelsen av å bli satt ut, svært kreativ.10-9 poeng – bartenderen gir deg følelsen av å bli satt ut, svært kreativ. 4-8 poeng – bartenderen overrasker men du har kanskje sett det før i større eller mindre grad4-8 poeng – bartenderen overrasker men du har kanskje sett det før i større eller mindre grad 2-3 poeng – bartenderen overrasker ikke men gir deg en viss følelse av å tenkt på overraskelsen.2-3 poeng – bartenderen overrasker ikke men gir deg en viss følelse av å tenkt på overraskelsen. 1 poeng – bartenderen bør google ordet overraskelse1 poeng – bartenderen bør google ordet overraskelse

7 UTSEENDE/DESIGN UTSEENDE/DESIGN

8 Hvilket inntrykk får du umiddelbart Det skal være et forhold mellom drink, tema og dekorasjon. Det er ikke størrelsen og omfanget av dekorasjon som teller, men sammenhengen/design/fristelsen. 9-10 poeng – bartender gir deg følelsen av at det nesten ikke kan bli bedre.9-10 poeng – bartender gir deg følelsen av at det nesten ikke kan bli bedre. 4 -8 poeng – bartender har peiling i større eller mindre grad.4 -8 poeng – bartender har peiling i større eller mindre grad. 2 -3 poeng bartender bør trene mer.2 -3 poeng bartender bør trene mer. 1 poeng bartender har lite forståelse for dette tema1 poeng bartender har lite forståelse for dette tema UTSEENDE/DESIGN

9

10

11

12 SMAK Bruk alle dine sanser når du smaker og la drinken rulle en stund i munnen

13 TAKK FOR AT DU VILLE VÆRE DOMMER Å VÆRE BARTENDER ER ET YRKE, BARTENDERE SOM STILLER OPP I KONKURRANSER ER GLAD I SITT YRKE OG SINE GJESTER. DE BØR BEHANDLES MED RESPEKT


Laste ned ppt "DOMMERMANUAL TEMA NORDEN NM 2016 Trondhjem 6.-7. mars."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google