Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

RIFLEUTVALGET..  Rifleutvalget 2015 bestod av Asle Tangen, Per Høilund, Borger Ramberg, Roger Torp, Ivar Tangen og Rune Jakobsen.  I året 2015 har det.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "RIFLEUTVALGET..  Rifleutvalget 2015 bestod av Asle Tangen, Per Høilund, Borger Ramberg, Roger Torp, Ivar Tangen og Rune Jakobsen.  I året 2015 har det."— Utskrift av presentasjonen:

1 RIFLEUTVALGET.

2  Rifleutvalget 2015 bestod av Asle Tangen, Per Høilund, Borger Ramberg, Roger Torp, Ivar Tangen og Rune Jakobsen.  I året 2015 har det vært med storvilt prøver, trenings skudd og anlegget har vært godt besøkt. Veranda er ferdig stilt med rekkverk, beising av rekkverk og golv og lamper er montert, det er også blitt støpt støttemur for belegningsstein. Det er også blitt lagt ned varmekabel ved inngangsparti til standplass på riflebanen og lagt belegningsstein, det er også blitt byttet dør ut til veranda fra standplass.  Asle Tangen valgte å fratre sitt verv i rifleutvalget, og Knut Fredrik Eckholdt sa seg villig til å gå inn i det vervet frem til årsmøtet 2016.  Det ble arrangert 2 stevner i Storefjellstuten som var 13.05.2015 og 27.05.2015. Det var 54 deltakelser totalt på begge stevner, det viser seg at det er en økene interesse for denne skyte grenen.  Beste skytter for SJFF som har prestrert godt er Anne Line Tangen og fikk disse reslutatene, NM Elg: 3 plass(bronse) Jaktfelt: 2 plass(sølv) Fylkesmesterskap Elg: 2 plass(sølv) Landsmesterskap Jaktfelt: 4 plass.

3  Vi hadde en del tekniske problemer på løpene elg, så det ble besluttet å investere i ny elektronikk for styring av løpene elg. Dette nye styrings systemet er det mest moderne som er i Norge i dag som også gir flere program muligheter.  Det ble også gjort en stor overhaling og oppgradering vinsj system og vogn for løpene elg. Se egen teknisk rapport for arbeidet som er utført i forbindelse med oppgraderingen av elektronikk og det mekaniske.  I forbindelse med legging av trekkerør over myra til skivestall, ble det også gjort oppgradering på veien over myra. Det ble lagt veiduk hele veien og kjørt på ny masse.  Det har også blitt gjort en kjempe stor jobb med å reparere skiver, så nå er alle skiver reparert og lagt på lager og vi har nå en lager beholdning på som er ca 90 stk totalt med front og bakskiver.  Det ble ikke arrangert klubb mesterskap i elgskyting i 2015 grunnet oppgradering av løpene elgbane, status på løpene elgbane er at alt er montert, installert og prøve kjørt, men mangler kalibrering og programering.  Planer for 2016 er å heve fremre voll på fasthold og løpene elgbane.

4  SJFF har arrangert 2 stevner i Storefjell karussellen og samlet 260 deltakere totalt på begge stevnene og det ble vist mye god skyting.  På det siste stevnet som var 15.03.2015 ble det lagt inn Klubbmesterskap i Jaktfelt.  Klubbmesterskap resultat i Jaktfelt: Harald Haugom med 146 poeng. Kristian Sandaas med 138 poeng. Anders Aaby med 138 poeng. Anne Line Tangen med 136 poeng.  Beste rekrutt var Fredrik Torp med 111 poeng.  Anne Line Tangen, Harald Haugom og Kristian Sandaas tok sølv i lagskyting i landsdel mesterskapet i jaktfelt, og der fikk også Anne Line Tangen delt 4 plass.


Laste ned ppt "RIFLEUTVALGET..  Rifleutvalget 2015 bestod av Asle Tangen, Per Høilund, Borger Ramberg, Roger Torp, Ivar Tangen og Rune Jakobsen.  I året 2015 har det."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google