Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Treningssamling og Trener 1-kurs 1.-3. mai i Trondheim I regi av Nordenfjelds vektløfterkrets.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Treningssamling og Trener 1-kurs 1.-3. mai i Trondheim I regi av Nordenfjelds vektløfterkrets."— Utskrift av presentasjonen:

1 Treningssamling og Trener 1-kurs 1.-3. mai i Trondheim I regi av Nordenfjelds vektløfterkrets

2 Referat Trener 1-kurs Samtidig med treningssamlingen 1.-3. mai i Trondheim ble det arrangert Trener 1-kurs, der teoridelen av kurset ble gjennomgått. Seks stykker deltok og disse vil gjennomføre praksisdelen ute i sine respektive klubber. Her ble det gjennomgått grunnleggende om vektløftingens plass i idrettsnorge, rettningslinjer i forhold til barneidrett og regler i forhold til konkurranse. Betydningen av oppvarming og bevegelighetstrening ble diskutert, og mange eksempler på øvelser ble gitt. Innlæring av rykk og støt ble også gjennomgått, med spesielt fokus på hvordan helt nye personer for vektløfting kan få et godt møte med vår idrett. Kurset ble arrangert i regi av Nordenfjeldske vektløfterkretsav med kretstrener Eskil Forås, med god hjelp av kretsleder Trond Kvilhaug og Elisabeth Holmstrøm fra Trondheim AK.

3 Referat treningssamling Helgen 1.-3. mai var det duket for årets første kretssamling i regi av Nordenfjeldske vektløfterkrets. Selv om dette var midt i konfirmasjonssesongen og helgen startet med strålende sommervær, var det minst ti stykker som bytta ut mokkasinene med løftesko i løpet av helgen. Utøverne var i alderen fra 10 til 28 år, og jentene var i flertall! Dessverre var det ingen fra Hitra eller Namsos som hadde anledning denne gangen, men vi satser på nye muligheter etter sommeren igjen. Spesielt hyggelig var det at Ruth Kasirye tok turen til sin gamle krets og deltok hele helgen. Både fredag og lørdag ble det kjørt to økter, hver økt med et olympisk løft krydret med diverse hjelpeøvelser. Søndagen ble helga avsluttet med en gjennomgang av 5-kampøvelsene.Kretstrener Eskil Forås stod for treningsopplegget. Sammen med sine gode hjelpere Arne Grostad, Trond Kvilhaug og Eskil Lian gav han utøverne mange nyttige tilbakemeldinger. Det var en intensiv helg som absolutt gav inspirasjon til videre trening.


Laste ned ppt "Treningssamling og Trener 1-kurs 1.-3. mai i Trondheim I regi av Nordenfjelds vektløfterkrets."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google