Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

EVOline Express. PÅ DET NORSKE MARKEDET SIDEN 2003 I over 10 år har vi bidratt til å gjøre norske kontorplasser ryddigere og mer effektive! Våre produkter.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "EVOline Express. PÅ DET NORSKE MARKEDET SIDEN 2003 I over 10 år har vi bidratt til å gjøre norske kontorplasser ryddigere og mer effektive! Våre produkter."— Utskrift av presentasjonen:

1 EVOline Express

2 PÅ DET NORSKE MARKEDET SIDEN 2003 I over 10 år har vi bidratt til å gjøre norske kontorplasser ryddigere og mer effektive! Våre produkter selges hos etablerte kontormøbel- forhandlere og store el-grossister. Smarte produkter og god kundeoppfølging har gitt EVOline solid vekst og god økonomi.

3 VI HAR BLANT ANNET LEVERT LØSNINGER TIL …

4 TYSKE KVALITETSPRODUKTER Produseres av Schulte Elektrotechnik i Tyskland Tysk kvalitet, funksjon og design på sitt beste! Leverer til bl.a. IBM, HP, SAP, Bosch, Daimler, Oracle, Sony, Kärcher

5 EVOline Express: ENKEL, SMART OG SIKKER FREMFØRING AV STRØM TIL ARBEIDSPLASSER OG MØTEBORD

6 ENKLE PLUG-IN MODULER

7 EVOline Express har mange fordeler sammenliknet med konvensjonelle løsninger: Et fleksibelt system som enkelt tilpasses ulike behov og kan lett endres og bygges ut! Enkel installasjon med moduler som plugges sammen uten bruk av verktøy! Arbeidsplassen blir både ryddigere og sikrere! Kostnads- besparende – lavere installasjons- kostnader og mindre materiellbruk!

8 Tradisjonelt – en kabel til hver pult fra fast installasjonspunkt

9 EVOline Express gjør dette mye enklere og besparende…

10 Tradisjonell fast installasjon i kontorlokaler

11 Behov ved bruk av Evoline Express

12 Grenstaver er dyre, lite fleksible og overflødige

13 EVOline Express gir en bedre, rimeligere og mer fleksibel løsning

14 NOEN REFERANSEBYGG I NORGE

15 LØSNINGER FOR ARBEIDSBORD

16 LØSNINGER FOR MØTEROM

17 EVOline tjenester Befaring av lokaler Planlegging og skissering av tilpassede løsninger Bistand underveis i installasjons- prosessen Ferdig montering av løsning

18


Laste ned ppt "EVOline Express. PÅ DET NORSKE MARKEDET SIDEN 2003 I over 10 år har vi bidratt til å gjøre norske kontorplasser ryddigere og mer effektive! Våre produkter."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google