Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skien kommune. Mål Nye løsninger ved bruk av velferdsteknologi skal bidra til at den enkelte bruker kan oppleve økt trygghet, mestring og livskvalitet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skien kommune. Mål Nye løsninger ved bruk av velferdsteknologi skal bidra til at den enkelte bruker kan oppleve økt trygghet, mestring og livskvalitet."— Utskrift av presentasjonen:

1 Skien kommune

2 Mål Nye løsninger ved bruk av velferdsteknologi skal bidra til at den enkelte bruker kan oppleve økt trygghet, mestring og livskvalitet i sin hverdag..

3 Åpning av Gamle Ekdahl ved helse og omsorgsminister Grethe Strøm Eriksen og ordfører Hedda Foss Five

4 Velkommen til Gamle Ekdahl

5 Gamle Ekdal – test/demoleilighet for velferdsteknologi  Huset er bygget for samhandlingsmidle fra Helsedirektoratet  Åpnet 12 september 2012 av Helse og - omsorgsministeren  Vi har visninger og informasjon til de som ønsker det

6 Gamle Ekdal - møteplass  Folk møter folk – fagfolk møter fagfolk  Vi vil bruke denne leiligheten både som en viktig møteplass mellom kommune, undervisningsmiljøer og næringsliv, som gir grobunn for felles innovasjon og læring på et nytt område. Denne møteplassen vil være hovedsete for utviklingen av de velferdsteknologiske løsninger som Skien kommune ønsker å innføre.  Utviklingsarbeid og samhandling ANSATTE - LEVERANDØRER - KOMMUNE - SYKEHUS – ELDERERÅD  Vi vil her vise fram hvilke muligheter velferdsteknologi gir for brukere, brukerråd, pårørende, medarbeidere, politikere og samarbeidspartnere. Dette vil også medvirke til å ufarliggjøre bruk av teknologi, og gi en konkret demonstrasjon av disse hjelpemidlene. Denne møteplassen har altså flere funksjoner: både som demo-leilighet og test- leilighet, samt verifisere/godkjenner produkter før de settes i drift.

7 Kunnskapsbygging « Det vi må lære før vi kan gjøre det, det lærer vi ved at vi gjør det.» - Aristoteles  Her gjør Gamle Ekdahl bruk av en memmoplanner som minner han på viktige daglige gjøremål.

8 Badet på Gamle Ekdahl er tilrettelagt slik at det kan simulere et privat hjem og et bad på sykehjem.

9 Her har Gamle Ekdahl besøk av vår flotte ordfører Hedda Foss Five.

10 Gamle Ekdahls soverom med teknologisk avansert seng og Nattfrid overvåkingskamera

11 Gamle Ekdahl samtaler over tvtelefonen

12 Gamle Ekdahl på farlig tur

13 Gamle Ekdahl koser seg i stua

14 Gamle Ekdal - leverandørene skal teste og vise I samarbeid med leverandør på det nye sykehjemmet på Lyngbakken, skal prosjektet kartlegge, utvikle, teste - og verifisere velferdsteknologiske løsninger på sykehjem  Gamle Ekdal som premissleverandør og arena i valg av leverandør til syke og varslingsanlegg til Lyngbakken  Gamle Ekdal som verktøy og katalysator  Gamle Ekdal som systematisk utprøvingsarena  Gamle Ekdal som systematisk utviklingsarena  Gamle Ekdal som kunnskapsbyggingsarena

15 Brukermedvirkning Brukerrådet på praktisk bistand på Gamle Ekdal

16 Takk for oppmerksomheten


Laste ned ppt "Skien kommune. Mål Nye løsninger ved bruk av velferdsteknologi skal bidra til at den enkelte bruker kan oppleve økt trygghet, mestring og livskvalitet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google