Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

© Scansis AS - 2008 Scansis AS sin visjon er å ”skape samhold og aktivitet for alle”. Vi er stolte av å være Norges ledende leverandør av nærmiljøanlegg,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "© Scansis AS - 2008 Scansis AS sin visjon er å ”skape samhold og aktivitet for alle”. Vi er stolte av å være Norges ledende leverandør av nærmiljøanlegg,"— Utskrift av presentasjonen:

1 © Scansis AS Scansis AS sin visjon er å ”skape samhold og aktivitet for alle”. Vi er stolte av å være Norges ledende leverandør av nærmiljøanlegg, hvor Scansis Løkka® i Aluminium er vårt nyeste produkt. Profesjonelle industridesignere har hjulpet oss i utviklingen, og dette har gitt et anlegg med følgende fordeler: - redusert lyd fra ball mot vegg - moderne og innbydende design - godt innsyn fra utsiden - individuelle tilpasningsmuligheter Vi håper Scansis løkka® i Aluminium som vi presenterer i denne bildeserien, faller i smak.

2 © Scansis AS Scansis løkka® - Aluminium 2008

3 © Scansis AS Montering/Dugnad

4 © Scansis AS Scansis løkka® Aluminium – 26 x 18 meter

5 © Scansis AS Velkommen inn

6 © Scansis AS Polyplank ”bordkledning”, robust og vedlikeholdsvennlig.

7 © Scansis AS Aktivitet

8 © Scansis AS Solid konstruksjon gir lave driftskostnader. Godt innsyn i anlegget.

9 © Scansis AS Anlegget kan leveres med integrerte små mål og baskettstativer.

10 © Scansis AS Anlegget leveres med integrerte frittstående fotballmål


Laste ned ppt "© Scansis AS - 2008 Scansis AS sin visjon er å ”skape samhold og aktivitet for alle”. Vi er stolte av å være Norges ledende leverandør av nærmiljøanlegg,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google