Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Utfordringer i lavere divisjoner og aldersbestemte klasser.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Utfordringer i lavere divisjoner og aldersbestemte klasser."— Utskrift av presentasjonen:

1 Utfordringer i lavere divisjoner og aldersbestemte klasser

2 ”Kampforberedelse ved fremmøte” Betydningen hvordan tackle det ofte lite regelorienterte bildet du finner deg som en del av ved oppmøte senest en halv time før kampstart.

3 Banekontroll Ballkontroll Draktkontroll Administrative oppgaver

4 Sjekk av banen –Oppmerking ofte uten eller med knapt synlig merking av absolutt alle sentrale linjer... Teknisk område –Cornerflagg

5 Sjekk av målene –Målnett Hull Mangler –Målstolper –Feste til bakken. Sjelden

6 Dommerkort –Ikke klart før avspark F.eks en av spillerne som ankommer i siste liten er ”lagleder/oppmann”, medbringende dommerkortet –Så vidt leselige og knapt forståelige spillernavn –Uten draktnumre for ett eller begge lags vedkommende –Ingen som vil signere etter kampen eller er reist. –Må angi rett resultat.

7 Dommeregning –Hjemmelagets spillende lagleder som insisterer på å betale dommerregninga før kampstart fordi han ikke vil ha pengene liggende i utstyret på sidelinja: ”– De har blitt stjålet før...” –Laglederen som har gått før dommeren har blitt betalt –Ikke ta for mye betalt

8 linjevakter –Hvilken hensikt har det med en eller to linjevakter som enten er spillere som venter på å komme inn, er gått ut fordi han er småskadet eller ikke klarer å spille; - en supporter som kun ”ser” en vei; –Linjeflagg har jo ikke arrangørlaget på plass?

9 Årets rek dommer Deles ut på høstkurset.

10

11


Laste ned ppt "Utfordringer i lavere divisjoner og aldersbestemte klasser."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google