Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kunstprosjekt i Vangan barnehage 2010

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kunstprosjekt i Vangan barnehage 2010"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kunstprosjekt i Vangan barnehage 2010
Mål og rammer - Idegrunnlag - Todeling - Framdrift - Større perspektiv - Spørsmål og diskusjon

2 Kunstprosjekt i Vangan barnehage 2010
Flatanger kommune, ved Kari Imsgaard, har initiert og skaffet finansiering til et kunstprosjekt i Vangan barnehage i Flatanger, Nord-Trøndelag. Prosjektet vil sette fokus på de ansatte og tradisjonelle kvinneyrker, i hovedsak gjennom fotografi – for å synliggjøre arbeidet som gjøres. De ansatte vil også delta aktivt i prosjektet. Kulturdepartementet støtter prosjektet, som en del av utprøving av kultur som IA-tiltak (Inkluderende arbeidsliv), for å øke jobbnærværet.

3

4

5

6 Todeling 1. Permanent utsmykking i barnehagen Kunstner står bak. Utgangspunkt i foto. Evt. Lydspill med intervjuer, bok e.l. 2. Kortvarig, mobilt, temporært. Ansatte i samarbeid med kunstner.

7 Framdrift Oppstart 15. sept.
Prosjektmøte og foreldremøte 28. sept. Avgjørelse på hvilket «tiltak» som velges av de ansatte og presentasjon av prosjektet. Kunstner kommer og blir en uke i oktober. Uke 41 eller 43? Åpning, Vernissage, Happening uke 46, 47. 15. des. Rapportering.

8 Større perspektiv Målgruppe: Foreldre, lokalt
- Allmengyldig tematikk. Skal det regionale og nasjonale være et mål?

9 Spørsmål Hva er mulig innenfor rammene?
Hvordan formidle prosjektet? (NA+TA, Barnehagebladet, presenteres på konferanser) Innlemmes i «En reise i Flatanger». Arrangere fagseminar? Foredrag, Forskning. Hjemmeside? (kunstprosjektet og barnehage)


Laste ned ppt "Kunstprosjekt i Vangan barnehage 2010"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google