Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Snakke fint til og om hverandre. No:. Lese med god flyt og innlevelse. Hva skal være med i en fortelling.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Snakke fint til og om hverandre. No:. Lese med god flyt og innlevelse. Hva skal være med i en fortelling."— Utskrift av presentasjonen:

1 Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Snakke fint til og om hverandre. No:. Lese med god flyt og innlevelse. Hva skal være med i en fortelling. Ma: Lære at multiplikasjon og divisjon henger sammen. Eng: The farm. Lære uttale og gloser. Samf: Landsdeler i Norge Kr.d.: Dronning Esther. 16. – 20. november Fokus på: Tro

2 Til hjemmet: Det nærmer seg novemberforestillinger, ark med påmelding til generasjonstreff ble delt ut forrige uke. Husk å levere det inn snarest. Loddsalget er også i gang. Det er fint om dere også sender med kostymer så snart som mulig. Elevene vet selv hvilken rolle de har, de fleste er barn på -60 tallet. Vi trenger en eller to kikkerter av den gamle sorten. Skolens nettsider finner du på minskole.no/sorp Å.P. mob 99392266 Kunst, multiplikasjon og divisjon.

3 1.mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 1.no/kr.d.stasj.ManoFellessaml 2.no ‘’gymøve 3.mautenoma ‘’ 4.øve/lesetidøve engma 5.samf/eng eng k&hsamfno Uke 47 Dette skal du kunne skrive: Det ble laget en grusom lov. Dronning Esther var redd. Kongen beskyttet henne. Engelsk: Give – gi, how – hvordan, listen – lytte, hay - høy

4 Til tirsdag: Les i småbok. Spr. arb.b. s. 16 Eng.: les s. 23, øv på glosene. Ma: oppg.b. s. 36 – 38 (2 farger s. 38) gjøres ferdig til fredag. Til onsdag: Les i småbok. Spr.arb.b. s. 17 Ma: se tirs. Til torsdag: Les i småbok. Skriv diktaten. Ma: se tirs. Eng: Skriv de engelske glosene i gloseboka. Til fredag: Les i småbok. Skriv 5 ting fra boka. Ma: er du ferdig til og med s. 38? Øv på gangetabelllen. Markér måloppnåelse nederst ( i lag med en voksen). Se på målene på første sida og markér hvordan synes du at du når målet i : Klarer å huske at en fortelling har tre deler + overskrift Begynner å kunne gangetabellene Vet at Stavanger og Bergen er byer på Vestlandet. Godt midddels ikke så bra Husk å øve på glosene. Hjemmearbeid uke 47.


Laste ned ppt "Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Snakke fint til og om hverandre. No:. Lese med god flyt og innlevelse. Hva skal være med i en fortelling."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google