Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

NAV ANDØY.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "NAV ANDØY."— Utskrift av presentasjonen:

1 NAV ANDØY

2 NAV MED FLYKTNINGETJENESTEN
NAV kontoret har 2,5 kommunale stillinger, og 5,5 statlige stillinger. Flyktningetjenesten har 5 ansatte. NAV Andøy er et partnerskap mellom NAV Nordland og Andøy Kommune. NAV-leder rapporterer til rådmann i Andøy og til direktør i NAV Nordland. Oppdraget til NAV er gitt i tildelingsbrev fra Arbeids – og sosialdepartementet. I tillegg har Andøy valgt å ha flyktningetjenesten som en del av NAV-kontoret, med ansvar for bosetting av flyktninger.

3 Sosial

4 HVA ER VI GOD PÅ: Stønadslengden på de mellom 18 – 24 går ned, dette jobber vi kontinuerlig med. Antall brukere som benytter elektroniske tjenester øker, slik at vi får bruke mer tid på de som trenger det. Veiledning av brukerne, spesielt de unge. Veilederne har god kunnskap om tiltaksmulighetene (statlige tiltak) Kort saksbehandlingstid

5 FORBEDRINGSOMRÅDER Andelen mottakere som har sosialhjelp som hovedinntektskilde Snittstønadslengden på mottakere mellom 25 – 66 år Andelen mottakere som går over 6 måneder på stønad. Arbeidsplikt for sosialhjelp – her er vi avhengig av et tett samarbeid med kommunen ellers.

6 Utfordringer for å bli bedre
Følge opp enkeltbrukeren tettere – for å finne riktig tiltak, arbeid – eller riktig ytelse dersom det er behov for dette. Store utfordringer med enkelte statlige ytelser der vi er avhengige av å samarbeide med leger som følger opp pasientene sine (store utskiftninger hele tiden). Konsekvensen kan være at noen går for lenge på sosialhjelp. Mange unge brukere med sammensatte utfordringer der det er mangelfulle behandlingstilbud. Manglende lavterskeltilbud for de samme brukerne.


Laste ned ppt "NAV ANDØY."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google