Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Studietilbud i Kristiansund - ØS

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Studietilbud i Kristiansund - ØS"— Utskrift av presentasjonen:

1 Studietilbud i Kristiansund - ØS
ØS har i dag ingen studietilbud i Kristiansund Aktuelle studietilbud: Årstudium i bedriftsøkonomi er aktuelt (sak i avdelingsstyret 16/5). Lav risiko, begrenset ressursinnsats, sannsynligvis bra marked. Bachelor i rettsvitenskap har vært vurdert. Avdelingen er i første omgang skeptisk til en full etablering i Kristiansund. Høy risiko, stor ressursinnsats, sannsynligvis godt marked. Men: Det eksisterer i dag ikke noe tilbud om bachelorgrad i juss i Midt-Norge. Dette mulighetsrommet er det interessant å utnytte.

2 Samarbeidsavtale NTNU - ØS
Pågående samarbeidsprosjekt er ManuNet 4.0 (NFR-finansiert) og årsstudiet om offentlige anskaffelser (også NHH og UiB) Arbeid mot fagmiljø ved NTNU (dette året) I tillegg til interne møter (avdelingsstyre, allmøte) er kontakten mot NTNU så langt basert på samtaler og møter med enkeltpersoner. Det planlegges et møte med ledelsen av Økonomi-fakultetet om kort tid. Avtalte samarbeidsområder Erfaringsbasert master i helseledelse i samarbeid med NTNU blir etablert. Utgangspunktet er LIHS-samarbeidet.

3 Samarbeidsavtale NTNU - ØS
Videre jobbing Innovasjon/entreprenørskap/innovasjonsledelse. Har tidligere hatt samarbeidsavtaler med NTNU om dette. I samarbeid med Protomore. Samarbeid om siviløkonomutdanning. Både Molde, Ålesund og Trondheim har masterprogrammer i øk/adm. Arbeid med felles prosjektsøknad inn mot helseforetaket.


Laste ned ppt "Studietilbud i Kristiansund - ØS"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google