Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mandag 6. mai 2013 Friluftsgruppa hadde hundesledekjøringa, Sota og Pippi gjorde en formidabel innsats med å trekke sledene...ja, nå var ikke Åshild og.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mandag 6. mai 2013 Friluftsgruppa hadde hundesledekjøringa, Sota og Pippi gjorde en formidabel innsats med å trekke sledene...ja, nå var ikke Åshild og."— Utskrift av presentasjonen:

1 Mandag 6. mai 2013 Friluftsgruppa hadde hundesledekjøringa, Sota og Pippi gjorde en formidabel innsats med å trekke sledene...ja, nå var ikke Åshild og Ulrik helt borte vekk de heller der de sprang runde etter runde med barna.

2 HEI HVOR DET GÅR

3 Noen fant en vedsekk som hun kunne brukes til noe mer enn bare å ha ved i, hun hoppet som en helt. Noen av barna lekte at de var på tur, og det var en virkelig spennende tur som jeg også fikk være med på. I lavvoen foregår hverdagsaktiviteter som å dekke på bord, og bygging som krever både samarbeid og arbeidsglede.


Laste ned ppt "Mandag 6. mai 2013 Friluftsgruppa hadde hundesledekjøringa, Sota og Pippi gjorde en formidabel innsats med å trekke sledene...ja, nå var ikke Åshild og."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google