Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skeid ungdomsavdeling G13-16. Målsettinger (helse) 1.Skeid skal være den beste Oslo-klubben å vokse opp i! 2.Flest mulig - Lengst mulig - Best mulig!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skeid ungdomsavdeling G13-16. Målsettinger (helse) 1.Skeid skal være den beste Oslo-klubben å vokse opp i! 2.Flest mulig - Lengst mulig - Best mulig!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Skeid ungdomsavdeling G13-16

2 Målsettinger (helse) 1.Skeid skal være den beste Oslo-klubben å vokse opp i! 2.Flest mulig - Lengst mulig - Best mulig!

3 Målsettinger (utvikling) Utvikle tre nye debutanter på Skeids A-lag (herrer) hvert år. 80 prosent av spillerne på Skeids A-lag (herrer) skal være av klubbens egenutviklede spillere (spillere som har trent og spilt for klubben siden G15). 40 prosent av spillerne på Skeids A-lag (herrer) skal være klubbens egenutviklede spillere fra yngres avdeling (8-12 år). Produsere én spiller til eliteserien/internasjonal toppfotball hvert tredje år. I gjennomsnitt produserer tre spillere per årgang (jenter/gutter) som blir tatt ut til å delta på kretslagsaktivitet per år. Utvikle minst tre spillere i alderen 14-19 år (totalt for jenter og gutter) som hvert år blir tatt ut til å delta på landslagsaktivitet i regi av NFF.

4 Målsettinger (resultat) ●Før G15 er det ingen spesifikke resultatmål ●G15 skal kvalifisere seg til interkrets påfølgende år ●G18 skal kvalifisere seg til 1 div junior ●G19 skal kvalifisere seg til IK junior

5 Rammer -Målsettinger er vedtatt av klubben -Rammene er satt av sportslig ansvarlig og vedtatt av klubben

6 Trenerteam (G03): Trenerteam som samarbeider rundt årgangen: Toana (Hovedansvarlig og trener) Saakhi (trener) Ali (trener) Mathias (trener) Ansvaret for gjennomføring av sportsllige opplegg.

7 Laglederteam To eller flere lagledere som jobber administrativt sammen for hele årgangen (dere foreldre må ta ansvar) ?

8 Gruppeinndeling i og rundt årgangen Spillerne settes i grupper som baseres på holdninger, innsats og ferdigheter (Fargegrupper eller en annen form for inndeling) - Optimalt sett basert på ferdigheter, men innsats og holdninger må være der for at ferdigheter skal telle. - Spillerne oppmuntres til å spørre hvorfor de er satt i den gruppen og hva som må til for at de skal kunne komme til en annen gruppe (Ikke foreldrene).

9 Gruppeinndeling i og rundt årgangen Hver gruppe skal innen en uke så langt det lar seg gjøre ha en trening med utfordring og en med mestring. MestringUtfordring MestringUtfordringMestrngUtfordring MestringUtfordring MestringUtfordringMestring DAG 1 DAG 2

10 Gruppeinndeling i og rundt årgangen Eksempel fra G99:

11 Gruppeinndeling i og rundt årgangen Gruppene skal være dynamiske i den forstand at det skal hele tiden være mulig å skifte gruppe: - Oppover på grunn av fremgang. - Nedover på grunn av nedgang (ikke så kult). - Ny plan og formell revurdering av grupper minst hver tredje uke!

12 Gruppeinndeling i og rundt årgangen SPØRSMÅL?

13 Spillersamtaler Formell samtale minst hvert halvår. (Helst med alle de trenerne spilleren vanligvis har på feltet hver uke)

14 Aktiviteter: ❖ Tilbud om 3 aktiviteter i uken (trening og kamp) for hele årgangen ❖ Minst 2 treninger i uken ❖ En vårcup for alle ❖ Norway cup og Sør cup i sommer ❖ En høstcup for alle ❖ Adidas cup (N1) ❖ Obos cup (N2)

15 Serie og påmeldingsmål 9er lag i forhold til antall spillere (lages i samarbeid med G12) Ansvarlig G12: Joakim Dragsten

16 Hospitering innad i klubben ➢ Maks to treningsarenaer innad i klubben ➢ Minst en trening ned til egen årgang hvis man ikke spiller to årganger opp (mestring, sosialt) ➢ Hvis spilleren er god nok til å spille kamper for årgangen over så har han også alle treninger bortsett fra den ene med årgangen over (nok utfordring) ➢ Hvis spilleren ikke er god nok til å spille kamper for årgangen over, men trenger ekstra utfordring trener han en gang i uken med årgangen over (utfordring) Mestring 03: 02: UtfordringMestring

17 Nye spillere ➔ Kontinuerlig prosess å tiltrekke seg nye spillere. ➔ Målet med tilgangen: ◆ Ta vare på de flinkeste gjennom høyere nivå på trening (bedre spillerutvikling) ◆ Målsettinger om øverste divisjoner mulig hvert år (interkrets, første og andre kvalik G15) ➔ Avgjørelsen tas av trenerne, så lenge økonomien er i orden. ➔ Hvordan? ◆ Hospitering i forhold til individuelle behov ◆ Tilbud om elitecuper ◆ Overgang helst fra G15, men man må se individuelle behov. ◆ Lagleder og trenerteam har møte med spiller og foreldre før overgang (økonomi, opplegg, forpliktelser)

18 Nye spillere SPØRSMÅL?

19 Forventninger (holdninger) Møte! Møte tidsnok. Melde forfall (så tidlig som mulig). Minst 2 timer før trening (også hvis man må dra i løpet av trening) Dagen før på kamp. Møte minst 15 minutter før trening. Spillere (foreldre) har ansvar for å sjekke hjemmesiden for info. Reprsentere Skeid på alle mulige arenaer.

20 Foreldreinnvolvering: De neste årene er viktige for spillernes utvikling og legger grunnlaget for hvor langt de kan komme innen fotballen. Men viktigst av alt er fotballgleden, så de blir i fotballen så lenge som mulig. Trenerteamet er ansvarlig for det sportslige opplegget på treningsfeltet og kamparenaen. Foreldregruppa er ansvarlig for å tilrettelegge alt rundt og på hjemmebane. En av suksessfaktorene for årgangen er et godt samarbeid mellom trenerteamet og foreldregruppa om et felles mål. Stor takhøyde er viktig !!

21 Foreldreinnvolvering: Sett sammen en team av foreldre som jobber sammen med trenerteamet i hverdagen med mandat ifra foreldregruppa og Skeid. eks. 2-3 lagledere 1-2 økonomiansvarlige 1-2 dugnadansvarlig 1-2 representanter i styret til G13-19 Teamet bør helst ikke bestå av mer enn 7-9 personer inkludert trenerteamet, så her kan man kanskje finne en varaordning

22 Foreldreinnvolvering: Arbeidsgrupper:Oppmenn og ansvarlige for kampavvikling Dommeransvarlig Treningskamp og cup Medisinsk apparat rundt årgangen om mulig Dugnader (Frank Varner Cup, 26.- 27. april) Bilder, videoer og artikler Sosiale samlinger, anbefaler foreldrefest ! Det vil alltid være enkelte foreldre eller trenere som alltid stiller opp og gjør en ekstra ordinær innsats. Vern om disse og sørg for at gøyfaktoren er tilstede. De er gull verdt for årgangen :-)

23 Foreldreinnvolvering: ÅPEN og ÆRLIG kommunikasjon er en annen suksessfaktor, eks. G99: Foreldremøter 1-2 ganger i året (september og januar/februar). Team G99 utarbeider saksdokumenter som sendes ut i forkant av møtene. På foreldremøte gis det mandat for videre arbeid. Endringer vil oppstå, og da er det viktig å informere foreldregruppa om dette. Husk at det er trenerteamet som er ansvarlig for det sportslige ! Team G99 benytter Facebook og 123 klubb aktivt for å dele informasjon mellom foreldremøtene. Foreldre og spillere er selv ansvarlig for å søke informasjon på disse sidene.

24 Foreldreinnvolvering: Oppsummering: - Vi skal utvikle hver enkelt spiller, ikke lag - Trenerteamet det sportslige, foreldre det administrative - Team, årgang, treningsgrupper og kamparena - Hjelp ungdommene til gode vaner på og utenfor banen - Bidra der du kan og støtt opp om opplegget og Team G03 - Åpen og Ærlig komunikasjon, søk informasjon

25 Foreldreinnvolvering:


Laste ned ppt "Skeid ungdomsavdeling G13-16. Målsettinger (helse) 1.Skeid skal være den beste Oslo-klubben å vokse opp i! 2.Flest mulig - Lengst mulig - Best mulig!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google