Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

«Den Hellige Ånd blåser oss til unådde folkeslag»

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "«Den Hellige Ånd blåser oss til unådde folkeslag»"— Utskrift av presentasjonen:

1 «Den Hellige Ånd blåser oss til unådde folkeslag»
«Og da pinsefestens dag var kommet, var de alle samlet på samme sted. Da kom det med ett en lyd fra himmelen som når et veldig stormvær farer fram, og fylte hele huset der de satt. Og det viste seg for dem tunger likesom av ild, som delte seg og satte seg på hver enkelt av dem. Da ble de alle fylt med Den Hellige Ånd, og de begynte å tale i andre tunger, alt etter som Ånden ga dem å tale.» (Ap.gj. 2,1-4) «Men dere skal få kraft idet Den Hellige Ånd kommer over dere. Og dere skal være mine vitner både i Jerusalem og i hele Judea og Samaria og like til jordens ende.» (Ap.gj. 1,8) «Be Herren om regn når tiden for vårregnet er inne. Det er Herren som skaper uværsskyer og gir menneskene regnskyll, så de får vekster på marken.» (Sakarja 10,1)

2 «Den Hellige Ånd blåser oss til unådde folkeslag»
«Og det er ikke frelse i noen annen. For det finnes ikke noe annet navn (Jesus) under himmelen, gitt blant mennesker, som vi kan bli frelst ved. Men da de så Peters og Johannes' frimodighet, og skjønte at de var ulærde lekfolk, undret de seg. Og de kjente dem igjen, at de hadde vært sammen med Jesus.» (Ap.gj. 4,12-13)

3 «Den Hellige Ånd blåser oss til unådde folkeslag»

4 «Den Hellige Ånd blåser oss til unådde folkeslag»

5 «Den Hellige Ånd blåser oss til unådde folkeslag»
- Drivemunker

6 Internasjonal søndag for unådde.
«Den Hellige Ånd blåser oss til unådde folkeslag» 1.pinsedag-17 i Kristiansand: Internasjonal søndag for unådde. NOREA presenterer arbeid i Indonesia

7 «Den Hellige Ånd blåser oss til unådde folkeslag»

8 «Den Hellige Ånd blåser oss til unådde folkeslag»
«Men dere skal få kraft idet Den Hellige Ånd kommer over dere. Og dere skal være mine vitner både i Jerusalem og i hele Judea og Samaria og like til jordens ende.» (Ap.gj. 1,8)


Laste ned ppt "«Den Hellige Ånd blåser oss til unådde folkeslag»"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google