Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Leirskule januar – 12.januar

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Leirskule januar – 12.januar"— Utskrift av presentasjonen:

1 Leirskule 2018 8.januar – 12.januar

2 Fagerli leirskule- og aktivitetssenter
Fagerli Leirskole og Aktivitetssenter ligg 860 moh, 9 km frå Geilo. Skulen er i drift heile året og har tilsett 3 lærarar og assistent. Staden vert driven av ei stifting. Nettstad:

3 Saksliste FORMÅL FINANSIERING REISE REGLAR UTSTYR SKILEIGE AKTIVITETAR
MAT LÆRARAR SOM BLIR MED LOMMEPENGAR ANNA

4 Formålet Oppleve kvarandre i ein ny situasjon
Oppleve og lære ting dei ikkje gjer på skulen Praktiske og sjølvstendige arbeidsoppgåver Møter naturen på nært hald Læreplanen i krø: friluftsliv

5 Finansiering Fullfinansiert frå kommunen/skulen
Inkl. reise, opphald, mat og skikort Betale sjølv: evt leige av slalom kr 145,- Knusekasse: kr 20,-

6 Reise Avreise med ferga på Hufthamar måndag 8.januar kl Møt opp i god tid! Buss frå Krokeide til Bergen. Toget til Geilo går 07.57 Retur fredag 12.januar frå Geilo stasjon Me er i Bergen ca Ferja heim går 16.20 Elevane må komme seg til og frå Hufthamar på eigenhand.

7 Reglar Leirskulen ber om at elevane ikkje har med seg musikk/mp3 utstyr, mobiltelefon og datamaskin på turen. Det er telefon på leirskulen som elevane kan nytte om dei vil ringe heim. I tillegg har alle lærarar med mobiltelefonar. Telefonnr til leirskulen og lærarane står på infoskrivet

8 Fagerli sitt ordensreglement
1: En venter at du på leirskolen vil hjelpe til med at det alltid er den beste orden i soverom, i bygningen ellers, samt på leirskoleområdet, og at du behandler alt av leirskolens inventar varsomt. Fagerli har rominspeksjon hver dag. 2: Vær høflig, hjelpsom og omgjengelig og gjør ditt beste til at leirskole-oppholdet blir så hyggelig som mulig. 3: Leirskolens område skal ikke forlates uten tillatelse fra leirskoleledelsen. Legg merke til hvor grensene for leirskoleområdet går.

9 Reglement forts. 4: Vis naturvett! Respekter liv og ødelegg ikke med vilje noe som vokser eller lever ute i naturen. 5: Ikke rør ovner eller varmeapparater uten at du får beskjed om det. Personalet regulerer temperaturen etter forespørsel. 6: Bruk tøfler eller tykke sokker inne. Tørking av tøy i tørkerommet, ikke på panelovnene. 7: Vis bordskikk. Kast ikke mat. Gamle nister leveres på kjøkkenet dagen etter.

10 Reglement forts 8: Papir og annet avfall legges i søppelbøttene. Bruk vinduskrokene ved lufting. Slukk lyset når du forlater rommet. 9: Opphold på rommene bør begrenses mest mulig. Soverommene er hvile- og soverom for de som bor dere. Det er ikke anledning til å besøke hverandre på rommene. Det er lite trivelig med små "klikker" på rommene. 10: Vær flink til å følge beskjeder, og vær tidsnok til de tidspunkter som blir oppgitt. 11: Ved rosignalet skal du være ferdig med ditt personlige kveldstell og ligge i din seng. Nattero varer til morgensignalet går.

11 Utstyr og skileige Utstyrsliste på heimesida og i brosjyren.
Me vil oppmode elevar til å låne langrennsutstyr og leige slalåm. Ta med skisko til NNN-binding om du har. Leirskulen har ikkje til alle. Slalåmutstyr skal nyttast ein dag på leirskulen. Dette utstyret kan elevane leige i Geilolia skisenter til 145 kr. SENGEKLEDE OG HANDKLEDE: Tar elevane med sjølve.

12 NNN-binding

13 Aktivitetar Måndag: ankomst, informasjon og skileik ved Fagerli
Tysdag: Leik i bakke og skiinstruksjon for alle i Fagerli´s eige skianlegg, teoritime om smørning, klede og utstyr Onsdag: Elevane kan velje mellom 2 forskjellige uteopplegg: 1) skitur på fjellet  (ein kort og ein lang tur) 2) spesialtilbod: riding og stallarbeid (avgrensa kapasitet) Torsdag: Svingdag i alpinanlegga på Geilo Fredag: Frokost, pakking, romordning og avslutning. Avreise frå Fagerli ca kl 11.00

14 Dagsorden 07.15 Vekking. 07.45 Frokost med smøring av nistepakke 08.45 Grupper: kjøkken, hest, avis og rydding 09.15 Samling i peisestua, dagens program Ca Ut på uteopplegg. Ca Hjem fra uteopplegg. 15.30 Middag (torsdag seinare middag) 16.30 Hest/avis/fritid. 18.00 Kiosk med souvenirar og kort/frimerke. 18.30 Klassesamling. 19.30 Kveldsmat. Ca Elevprogram, underholdning i peisestua. Klassen som har ansvaret for underholdning har ryddeansvar for søppel, stoler og bord. 21.30 På romma. 22.00 Ro. NB! Dagsorden kan variere avhengig av klassetrinn, årstid og opplegg.

15 Mat Vanleg norsk kost Gi beskjed til oss om evt matallergiar

16 Kven blir med? Renate Helene Astrid Anne Charlotte Laura Ingrid

17 Lommepengar Kva meiner de skal vere øvre grense?


Laste ned ppt "Leirskule januar – 12.januar"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google