Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ytre Nordfjord Turlag 2017.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ytre Nordfjord Turlag 2017."— Utskrift av presentasjonen:

1 Ytre Nordfjord Turlag 2017

2 Hei alle sammen og ikkje minst ei hjertelig varm helsing til arrangørane Indre Sunnfjord Turlag og Flora Turlag. Eg skulle så gjerne representert Ytre Nordfjord Turlag sammen med dokke denne helga men eg er opptatt med eit prosjekt som heiter «Klart det går». Ålesund Turistforening og Møre & Romsdal Blindeforbund arrangerar denne helga tur til Skongenes fyr for blinde og svaksynte. Og eg er så heldig å skal være hyttevert å fortelle litt om historia til fyret og diske opp med havets festbord, så eg synest at unnskyldninga mi e rett så god. Her er ein liten kort presentasjon av det viktigaste som vi har jobba med i året som har gått.

3 Litt om året som har gått.
Stabil medlemsmasse Fin vekst i overnatting på Skongenes Fyr Lansering av Vintertrimkort Bra med folk med oss på turane

4 Skongenes Fyr

5 På bildet viser det fyret i 1890-1900.
Vi har utført betydelige timar med dugnadsinnsats også i år, nytt kjøleskap og anna utstyr er montert. Bytte av bank og tilrettelegging ved enkel betaling via for eksempel Vipps syner ei større inntjening enn tidlegare år sjøl med omtrent samme overnattingsbesøk. Vi har valgt å gå ut av reiselivsselskapet Visit Nordfjord men har likevel ein auke på overnattingsdøgn i år. Vi har ingen umiddelbare planer om å bli medlem igjen. Fin auke i overnattingsdøgn fra 330 i 2016 til i 2017. På bildet viser det fyret i

6 Vintertrimmen YNT har sidan 1986 arrangert Vintertrimmen.
Ein fjelltrim som går innom dei meste besøkte turpostane i Vågsøy Kommune. Her skal ein besøke 12 av 14 toppar for å vere med i trekning av premiar. 1 Oktober – 15 Mai I snitt dei siste 5 åra har vi hatt ca 140 påmeldte. I fjor lanserte vi noke som vi kalte Vintertrimkortet, eit klippekort ein tar med seg på tur og det ligg klippetenger med sitt særtegn på kvar turpost.

7 -Vi selde utrulege 380 Vintertrimkort forrige sesong, langt over den responsen vi tenkte då vi fekk laga 200 kort å tenkte dette burde vere nok. Positive tilbakemeldingar frå turgåarar. Enkel opptelling og ingen problem å få med sponsorar. Enkle å gi vekk som presang og å tilby bedrifter Vi har alt selt 200 kort i årets sesong. I år har vi også lansert klippekort til Vintertrimmen junior og salgsmessig ligg vi over alle tidlegare rekordar.

8

9

10 Alle dei 3 BT laga har aktivitet, litt mindre i Selje som berre er med på KDU dagane.
Har bestilt oss Turbo rev kostyme så kanskje det hjelpe på enda meir å få fleire ungar med på tur.

11 Godt med turgåarar som er med oss på turane og vi merkar ein auke frå år til år
Her frå turen til Slogen på Sunnmøre ein av dei mest tradisjonsrike turane

12 Det spirar og gror av nye unge turgåarar her ute ved kysten
Det spirar og gror av nye unge turgåarar her ute ved kysten. Desse var med som hyttevertar å steikte vaffler i påska

13 Ønskjer dokke eit rektig godt fellesmøte helsing Tor Magne og Ytre Nordfjord Turlag


Laste ned ppt "Ytre Nordfjord Turlag 2017."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google