Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

IA-arbeid i praksis Utvikling av samarbeid gjennom diskusjon, prioriteringer og handling i IA arbeidet. Velkommen til kurs i sykefraværsoppfølging Litt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "IA-arbeid i praksis Utvikling av samarbeid gjennom diskusjon, prioriteringer og handling i IA arbeidet. Velkommen til kurs i sykefraværsoppfølging Litt."— Utskrift av presentasjonen:

1 IA-arbeid i praksis Utvikling av samarbeid gjennom diskusjon, prioriteringer og handling i IA arbeidet. Velkommen til kurs i sykefraværsoppfølging Litt om hvem jeg er Sykefravær i JBV

2 Dialog, prioriteringer og beslutninger i LAMU.
Hvorfor kompetanseheving om praktisk IA arbeid i LAMU Hva innebærer opplæringen Verktøy og metoder Dialog: Hvorfor er det så viktig at vi følger opp sykefraværet?

3 Tema: Styrking av nærværsfaktorer
Definer 0 og 10 - 0 er beskrivelse av en uønsket situasjon - 10 er den optimale situasjonen Hvor vil du plassere deg? Hva tenker dere om dette bildet? Hvorfor plasserer dere dere på x og ikke 0? Hvor på skalaen må dere være for at dere skal synes at situasjonen er godt nok ivaretatt? Hva vil være kjennetegn på godt nok?

4 Bruk valgt tema på skalaen:
10 Optimal situasjon: 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Uønsket situasjon :

5 Utvikling av egen handlingsplan i LAMU


Laste ned ppt "IA-arbeid i praksis Utvikling av samarbeid gjennom diskusjon, prioriteringer og handling i IA arbeidet. Velkommen til kurs i sykefraværsoppfølging Litt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google