Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tekstlesning 1 Mosebok 25,21-28 Kolosserbrevet 3,12-14.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tekstlesning 1 Mosebok 25,21-28 Kolosserbrevet 3,12-14."— Utskrift av presentasjonen:

1 Tekstlesning 1 Mosebok 25,21-28 Kolosserbrevet 3,12-14

2 Svik

3 Åpenbaringshistorien
Kongetiden, Saul og David Moses, reisen fra Egypt Profetene Eksilet i Babylon Abraham, Isak, Jakob Josef og tiden i Egypt Jesus 2000 f.kr. 1000 f.kr. År 0

4 Bosted Kaanan (Israel/palestina)
Abraham Sara Mosebok 25,23 Herren sa til henne: "To folkeslag er i ditt morsliv, to folk skal skilles før de blir født. Det ene blir sterkere enn det andre, den eldste skal tjene den yngste." Isak Rebekka Esau Jakob Josef og 11 andre sønner

5 Bosted Kaanan (Israel/palestina)
Abraham Sara Isak Rebekka Esau Jakob Josef og 11 andre sønner

6 Bosted Kaanan (Israel/palestina) Bosted Mesopotamia (Irak)
Abraham Sara Isak Rebekka Laban – Rebekkas bror Esau Jakob Leah Rakel Josef og 11 andre sønner

7 1 Mos 28,13-15 Da sto Herren foran ham. Han sa: «Jeg er Herren, din far Abrahams og Isaks Gud. Den jorden du ligger på, vil jeg gi til deg og din ætt. Din ætt skal bli som støvet på jorden. Du skal bre deg ut mot vest og øst, mot nord og sør, og i deg og din ætt skal alle slekter på jorden velsignes.  Se, jeg vil være med deg og bevare deg overalt hvor du går, og føre deg tilbake til dette landet. For jeg skal ikke forlate deg, men gjøre det jeg har lovet deg.»

8 Bosted Kaanan (Israel/palestina) Bosted Mesopotamia (Irak)
Abraham Sara Isak Rebekka Laban – Rebekkas bror Esau Jakob Leah Rakel Josef og 11 andre sønner

9 1 Mos 28,13-15 Da sto Herren foran ham. Han sa: «Jeg er Herren, din far Abrahams og Isaks Gud. Den jorden du ligger på, vil jeg gi til deg og din ætt. Din ætt skal bli som støvet på jorden. Du skal bre deg ut mot vest og øst, mot nord og sør, og i deg og din ætt skal alle slekter på jorden velsignes.  Se, jeg vil være med deg og bevare deg overalt hvor du går, og føre deg tilbake til dette landet. For jeg skal ikke forlate deg, men gjøre det jeg har lovet deg.»

10

11 Kolosserne 3,12-13 Dere er Guds utvalgte, helliget og elsket av ham. Kle dere derfor i inderlig medfølelse og vær gode, milde, ydmyke og tålmodige, så dere bærer over med hverandre og tilgir hverandre hvis den ene har noe å bebreide den andre. Som Herren har tilgitt dere, skal dere tilgi hverandre. Efeserne 4,32 Vær gode mot hverandre, vis medfølelse og tilgi hverandre, slik Gud har tilgitt dere i Kristus.


Laste ned ppt "Tekstlesning 1 Mosebok 25,21-28 Kolosserbrevet 3,12-14."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google