Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Møte kontaktlærere og personal tutors

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Møte kontaktlærere og personal tutors"— Utskrift av presentasjonen:

1 Møte kontaktlærere og personal tutors
Mandag 15. august Kl. 09:30 Rom 114

2 Hva er nytt i år? Trinnledere: 1ST Bente, 2ST Sidsel, 3ST Karl Roar, IB Fiona, Forskerlinje Grethe Fraværsgrense på 10% Kontaktlærer har ansvar for oppfølging av fravær. Skille mellom dokumentert / udokumentert fravær Endringer i Skolearena for kontaktlærer. Brukermanual Søknad til kontaktlærer om 15% udokumentert fravær ved vanskelig livssituasjon i samråd med rådgiver og trinnleder. Eget skjema. Årshjul Elevens retter og plikter om fravær s Trinnmøter 2 g per termin, timeplanlagt Kalle inn til klasselærerråd ved behov. Referat Tillitselev skal være med i pedagogisk forum. Samtykkeskjema droppes, kun kontaktinformasjonskjema

3 Elevoppfølging Ved Kari Hauge Kontaktlærers ansvar å ta kontakt.
Når skal kontaktlærer be om hjelp fra SOS-rådgiver? Rapporter stort fravær til rådgiver. Jo raskere jo bedre.

4 Startsamtale Alle nye elever skal ha startsamtale og i alle klasser er det elever som ikke har gått på St.Olav før. Det er heller ingenting i veien for å ha en rask samtale med de som gikk her i fjor…. Skjema finner dere på Intranettet.

5 Valg av tillitselever Tillitselev og vara representerer klassen i elevråd. Tillitselev skal også møte i pedagogisk forum. Frist for å sende inn representantene er fredag 26.august da elevrådsseminaret er 30. august. De sendes på mail til Arve.

6 Kontaktinfo Må leveres inn samlet til administrasjonen.
Frist: fredag 19. august


Laste ned ppt "Møte kontaktlærere og personal tutors"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google