Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til foreldremøte

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til foreldremøte"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til foreldremøte

2 Prosjekt « Det Handlekraftige barnet»
Prosjektet er utarbeidet av barnehagene i Hundvågbydel/Scala Tasta Prosjektet tar utgangspunkt i kompetansesøylen til stavanger barnehagen: Relasjonskompetansen Veileder for prosjektet er Kari Lamer. Foredragsholdere, assistent samlinger, pedagog samlinger, veiledning: Kari Lamer og Trond Haukedal Prosjektets mål er å jobbe for «det handlekraftige barnet». Arbeid mot mobbing og økt relasjonskompetansen Bydelen har utarbeidet en felles plan mot mobbing: PARTNERSKAP MOT MOBBING.

3

4 MÅL: Videreutvikle den voksnes bevissthet rundt sin profesjonelle rolle og betydningen av sitt eget arbeid med å utvikle barns sosiale ferdigheter.

5 Litt info: Abonnere på nyheter fra nettsidene våre Ny brukerundersøkelse 1.november -30.november 2016. Alle må sjekke at de ligger inne med rett mail adresse og mobil nummer på IST barnehage/ hypernet. Tusen takk for at dere lukker porten og setter på lenken- HVER GANG 

6 Årsplan for Stavanger kommune jobber med å utarbeide en felles årsplan Stavanger barnehagen. Denne planen vil ta for seg de felles satsningsområdene som er implementert i Stavanger barnehagen. Barnehagen har mulighet til å sette sitt «særpreg» på planen Antas å være ferdigstilt til høsten 2018 Kvitodden barnehage ønsker å forlenge vår årsplan frem til 2018, og foreta noen endringer/tilpassinger. Endringer i årsplan skal godkjennes av samarbeidsutvalget(SU)

7 Valg av Samarbeidsutvalg(SU) og foreldrearbeidsutvalg (FAU)
FAU( Foreldresamarbeidsutvalg) det skal velges 1 representant og 1 vara per avdeling til FAU På første FAU møte velges en FAU leder og vara for FAU leder. FAU sin oppgave er å sikre et best mulig samarbeid mellom hjem og barnehage. FAU kan lage arrangement i løpet av året som blir gode, sosiale treffpunkt for barn og foreldre i barnehagen. FAU kan bidra til å engasjere foreldre i saker som er viktige for barnehagen.

8 Oppgaver i samarbeidsutvalget (SU)
Består av to foreldrerepresentanter, to representanter fra personalet og en representant for eier(virksomhetsleder) SU skal være et rådgivende, kontaktskapende og samordnende organ. SU drøfter, samkjører og avgjør saker som er meldt inn fra FAU, foreldre, personalet og eier SU skal være med på drøftinger og legge føringer for barnehagens mål og planarbeid SU fastsetter barnehagens årsplan SU holdes orientert av virksomhetsleder om barnehagens økonomiske rammer, budsjett og personalsituasjon.


Laste ned ppt "Velkommen til foreldremøte"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google