Nettsider Vi ser at bibliotekenes nettsider har for lite innhold. Dette er en viktig informasjonskanal for innbyggerne i kommunen. Også bruk av sosiale.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Biblioteksjef Forsand kommune
Advertisements

Norges Birøkterlag tilbyr • ”Min Side” som er et tilbud på internett til alle medlemmer • Du får brukernavn og passord tilsendt sammen med giro for innbetalingen.
Fellessøk i Trøndelag Fylkesbibliotekene i Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag finansierer og etablerer klient for fellessøk i Konkurransegrunnlag og.
SARPSBORG.  Ligger mellom Sarpsborg og Fredrikstad  Ca.950 elever Skoleåret følgende programområder:  Bygg- og anleggsteknikk  Design og håndverk.
Samarbeid med folkebiblioteket? Noe for UBiT? Harald Bøhn Seminar 27/2-07.
Norgeslån på tvers Samsøk og samlinger og samarbeid -Noen betraktninger etter å ha testet funksjonalitet på tvers av systemene Innlegg på 72. bibliotekmøtet.
Utfordringer for bibliotekene i det 21.århundre – presentasjon av BS Weblån Lillestrøm 19. november 2008.
Aktiv I Oslo.no Nettstedet for folk i Oslo og Akershus.
Kommunekampen -Et trimtilbud med moderne vri. For folk i form til O-VM
Fotograf Eiliv Leren © Destiansjon Tromsø
Samsøk og samlinger og samarbeid Samsøk og samlinger og samarbeid Konsekvenser av samsøktjenester for brukeren og bibliotekene Erfaringer med norgeslån.
Om å skrive kravspesifikasjoner Akershus fylkeskommune
NVU – aktører De som presenteres her er: •HiA •HiB •HiNT •HiST •UiS.
SBL Helse og Omsorg, Tønsberg 19.april 2007 Hvordan og hvorfor konkurranseutsette?
Tennistrener – en karrierevei
Laks og næringsutvikling i Kragerøvassdraget Ole Erik Elsrud.
Opplæringstilbud rettet mot pasienter og pårørende Nasjonal kursdatabase.
Samtaler i Den hemmelige hagen
Kompetansekartlegging
B for bibliotek Bibliotekledermøtet 26. januar 2012.
Mads Lomholt (usit/sas/lipk) Nytt i Windows 7 Åpne dokumentformat.
Ungdommens Bystyre 21 januar 2011 Erlend Jordal (Høyre)
FJERNLÅN, INNLÅN, NORGESLÅN…
KVALIFISERINGSPROGRAMMET Syretesten på samarbeid i NAV Ola Heen Strømmen, NAV Buskerud Samarbeidskonferanse Norefjell, 21 april 2009.
GRUPPEARBEID FORVENTNINGER.
Biblioteksøk – fjernlån Svein Arne Brygfjeld Nasjonalbiblioteket
Biblioteksøk – status Svein Arne Brygfjeld Nasjonalbiblioteket.
"Kulturbuss utan grenser" " Kulturbuss utan grenser”: Et mobilt bibliotek- og kulturformidlingstilbud i det sørsamiske språkområde i Jämtland, Dalarna,
Den fysiske skolesekken Fysisk aktivitet i natur og nærmiljø - for skoler og SFO i Trøndelag a) Tema b) Kurs c) Foredragsbank d) Nettside
NTL Forskningsinstitutter Nettverkssamling Holmen Fjordhotell mai 2011 Informasjon fra landsforeningen.
Bibliotek og byarkiv i Tromsø Hvordan integrerer vi? Vår historie om å bryte et mønster og løfte blikket.
Hva er det med fjernlån? Forelesning på Høgskolen i Oslo JBI
Fra byggeboom til byggedepresjon på rekordtid….. Norske Rørleggerbedrifters Landsforening 15. oktober 2008 Fra byggeboom til byggedepresjon på rekordtid…..
Slektsforsking og lokallag 3. februar 2011 Asker Torill Johnsen.
Prosjektet er støttet av:. Hovedmål ”Det sømløse bibliotek – region Oppland” innebærer at innbyggerne i Oppland skal oppleve et helhetlig bibliotektilbud.
ALEPH brukermøte 2007 Status fra ALEPH Plus Team.
Hvorfor bruke Fjernlån? David Massey ALEPH brukermøte 2007.
Velkommen til bibliotekkurs - Hjelp til effektiv læring.
Eirik Gaare, FiA1 Regionalt samsøk (RS) - muligheter og begrensninger Bibliofil brukermøte 2005.
Larvik – der det gode liv lever!
Eldresenterforum 20. november 2008
Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og.
Bibliotek i forandring Oppsummert spørreundersøkelse Gjennomført i desember 2010.
ETABLERING AV LOKALT SN-FORUM/GRUPPE. Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening Mål for første møte Bli enig om: Å sammen ta initiativ til lokal SN-forum.
Side 1 Hvor er vi… … og hvor vil vi Nytt bibliotek i Krona UKO
Samiskopplæring i Nordland. Samiskopplæring har en lang historie i Nordland, organisert helt tilbake til 1718 Eneste fylke med alle tre samiske språk.
Hardangerbiblioteka. Målsetjingar Å gi brukarane av biblioteka i Hardanger eit betre tilbod. Best mogeleg bruk av den samla kompetansen ved biblioteka.
Digital eksamen på UiA Status.
Logo/kommunenavnMeny Søk i våre sider Søk etter bøker, filmer, musikk m.m. Mine lån Forny dine lån Bestille materiale Se hva du har lånt Logg inn Åpningstider.
Tilrettelegging for studenter som har vansker med å lese trykt tekst Øyvind Engh, direktør i NLB.
Brukerundersøkelse Det flerspråklige bibliotek. Om undersøkelsen Undersøkelsen er gjennomført på web i perioden 19. oktober – 8. november Sendt ut til.
Klubbesøk. Agenda: Bli kjent – presentasjonsrunde Klubbsatsningsprogrammet - bakgrunn og målsetting Hvilke klubber deltar i programmet Gjennomgang «Hva.
Samarbeid ordfører og rådmann Fast møte hver mandag Forarbeid til møter Etterarbeid etter møter Løpende avklaringer rundt representasjon og deltagelse.
Nøkkel til Norge – biblioteket som integreringsarena Spesialgruppen for flerkulturelle bibliotektjenester (FlerKult)
Introduksjonskurs høst 2016 Studentbiblioteket Sophus Bugge Biblioteket for bachelorstudentene på Det humanistiske fakultet.
Anbudsprosessen i Aust-Agder Utgangspunktet før prosessen Prosessen frem til tilbud Tiden fra tilbud til Nav sin beslutning Samarbeid om gjennomføring.
1 Nyttige ressurser i starten av medisinstudiet (IA) Bibliotek for medisin og helse, NTNU høsten 2015.
Kaite Stover Leder Lesersørvisavdelingen Kansas City Offentlige Bibliotek.
Statens senter for arkiv, bibliotek og museum Lånesamarbeid = ressursdeling Nina Karlstrøm Seniorrådgiver ABM-utvikling Bodø.
Bibliotekdagane Sogndal, Siri Ingvaldsen.
Kjennskap til etablering av «Innbyggerservice» og inntrykk av informasjon fra kommunen generelt Bergen omnibus Januar 2017.
Ros håndball Dommer satsning.
Aktivitetsskolen Skøyen
Velkommen til foreldremøte
Gode alene – enda bedre sammen?
Forberedelser før overgang til MM3
Hva skal du gjøre? Du skal velge mellom 3 fordypninger i bachelorprogrammet Fordypningene er en del av bachelorprogrammet.
Periodeplan for desember 2018
Utskrift av presentasjonen:

Nettsider Vi ser at bibliotekenes nettsider har for lite innhold. Dette er en viktig informasjonskanal for innbyggerne i kommunen. Også bruk av sosiale medier bør vurderes mer. Gjerne i samarbeid med kommune for øvrig, evt. fylket Vi skal tilby kurs og oppfølging ut i kommunene til høsten i dette.

Status for fri flyt av medier Vi har nå en ganske god ”pakke” å tilby brukere i fylket – Websøk (nesten 100% dekning i fylket) –Samsøk –Felles lånekort –Norgeslån (ca. 500 stk i 2010 fra S-T) –Innlevering over alt / Fjerninnlevering –Transportordning

Teknisk ligger det til rett for at media kan flyte fritt i fylket Viktig at alle bibliotek informerer sine brukere om disse tilbudene. Alle uansett bosted skal ha samme muligheter til å låne det de vil. Vi har bidratt en del i dette. Kommunene må gjøre sin del. Alle bør ha felles lånekort, slå på fjerninnlevering, delta i samsøk og anskaffe fjernlånsmodul. Vi ønsker å følge opp disse punktene gjennom dette året. Kommer gjerne ut på besøk.

Fjernlånsbestillinger – må gjøres ”riktig”. Er du usikker så be om hjelp. Hva kommer: E-bøker Biblioteksøk Norge