En voksen viste frem bilder av de 5 ulike øvelsene vi

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

For å sitte og ikke gjøre noen ting
• År 1998 • Kjell Arne Holen og Pelle diskuterte baneprosjektet på jobb, vi må få tak i en gravemaskin, han var jo i familie med en entreprenør. Det skulle.
I.
Fra tegning til fortelling

utnytte ledg rom/medløpspasning
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
Laget av Kristoffer F. Kristoffersen
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfull til 7 •Denne helga er jeg på Strandbo. I går sa de voksne at vi skulle på stranda.
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
På besøk hos endene på Nidarø «titt tei – er det noen der?» Nystua, aug 12.
Dio 15 juleavslutning, Ås, søndag 13.desember 2009 En kald flott vinterdag møtte nærmere 20 stk 2-beinte og enda flere hunder opp på : Smilende og godt.
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
FRITIDSAKTIVITETER SPORT.
Seilturen En sommerfortelling…...
En innføring i spillet: Dobbeltkrig – Grønn
Hendelser og nøtter Dommerseminaret 2013.
Sett inn riktig tid/form av verbet
Kapittel 5 oppgave a) Fra presens til preteritum 
Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med.
Hvem er Jesus?.
Nordenfjeldsk jentesamling nr. 1 Trondheim februar 2009.
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Matteus 17,1-9 ”Forklarelsens berg”
Det var en gang et slott, hvor det bodde en konge
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
LEDDSETNINGER Vedlejší věty.
”Vi vil gjerne se Jesus”
Vi heller vannet oppi ballongene.. Det har vært kaldt på natten og vannet har frosset til is. - Vav, is, sier Adrian og peker på ballongen.
Sandefjord Sprint Open Torsdag 30. august 2012 Kart og løyper Løypeleggers kommentarer Løypeleggers kommentarer til observasjoner gjort under løpet.
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
826 – Han gikk den tunge veien
Kapittel 39 Samlivsformer.
Hypotetiske setninger. Lag setninger slik eksemplene viser. 
Hai ! Hai !.
Et drageeventyr Av barna på Soria Moria.
Johannes 21,11-19.
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
dekke opp innenfor egen 16-meter
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
Unge kunstnere (maleprosjekt)
 Kunnskapsmål: stille spørsmål, samtale og filosofere rundt naturopplevelser og menneskets plass i naturen  Vi ønsker å gjøre elevene bevisste på hva.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
SPØRREUNDERSØKELSE JENTER BAKGRUNN FOR UNDERSØKELSEN: ØNSKE Å INNVOLVERE FORELDRE MULIGHET FOR AT TRENERE KAN FÅ MER SYSTEMATISK TILBAKEMELDING.
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
I gutta’s leilighet ble det også kortspill utover kvelden.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
Kroppen som Gud har villet
KARNEVAL
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
Samtale rundt bruken av MI til barn ved hjelp av noen kasus
Problemløsning.
Følg det lammet! En taleserie om Johannes Åpenbaring. Åpenbaringen åpenbart
Kapittel 5 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
1 Ha det kjekt med fotballen i sommer Det å spille og trene fotball skal stort sett alltid være kjekt. Noen dager har vi skikkelig flyt i det vi gjør,
Egentrening i ferien Minde Storm. 2 Ha det kjekt med fotballen Det å spille og trene fotball skal stort sett alltid være kjekt. Noen dager har vi skikkelig.
Utskrift av presentasjonen:

Friidrett Linnea S, Madeleine, Blend, Marius, Diana, Linnea E, Alida, Marita og Leander. En voksen viste frem bilder av de 5 ulike øvelsene vi skal øve på til friidrettsdagen. Bildene viser øvelsene: Hekk, 40 meter, kast av storball, Høydehopp og lende hopp. Hva er friidrett? Diana forteller at da kaster vi ball… Blend sier at vi hopper høyt på lengde.. Linnea sier at vi hopper da hun ser på bilde av lendehopp, og hun ser på bilde av kast av ball, da sier hun: vi kaster ball i blå tønne, og ikke alle kaster på likt. Vi ble enige om at alle må stå i kø……. Hvordan måler vi hvor langt vi hopper ? Linnea forteller at vi måler fra streken, hun viser de andre.. Uke 36

Friidrett Johanne, Leon, Lucas, Celine, Jonathan, Trym Alexander, Oscar og Erion. Miriam fra trollskogen var på besøk. En voksen viste frem bilder av de 5 ulike øvelsene vi skal øve på til friidrettsdagen. Bildene viser øvelsene: Hekk, 40 meter, kast av storball, høydehopp og lende hopp. Barnas utsagn: 40 meter – Johanne sier at da skal vi løpe. Leon: løpe om kamp, vi må si klar - ferdig – gå når vi skal starte. Hekk – Miriam: hoppe hekk da har vi tau over , et hinder Høydehopp – Leon: da hopper vi på madrass, vi skal hoppe over….. Oscar: så datt de på der… ( Tjukkasen) Kast av ball – Trym Alexander: kasteball, sånn man putter ballen oppi..( han pekte på blå tønna) Leon: vi må kaste ”tynt” så kommer den oppi tønna, han prøvd. Det han så var at ballen kom for kort. Han prøver igjen, da bøyer han og svinger med armene slik vi gjorde da vi hoppet lengde. Dette gikk heller ikke, han hoppet nærmere tønna. Denne gangen traff han. Leon jublet over sitt treff !! Vi hopper lengde….. I dag skulle vi øve på hekk og hoppe lengde. Barna var så ivrige at vi øvde på 40 meter også. Og vi står i kø Uke 36

Friidrett Den siste øvelsen vi skulle trene på, Høydehopp Da de eldste barna hadde klubb, var 3 og 4 åringene inne for å øvet på å hoppehøyde. Barna ble vist to måter å hoppe høyde på. Alle var ivrige for å komme i gang. Å hoppe over stanga er en utfordring for mange, men alle kom seg over stanga og opp på tjukkasen på en eller annen måte. Dette var kjempe gøy, alle fikk hoppe 4 ganger hver. Flere ville ikke gi seg så de fortsatte på Egenhånd helt frem til vi skulle spise mat. Tjukkasen ligger klar Vi måtte ta av oss skoenme før vi hoppa Uke 37