Nøtter og tørket frukt Interessen for nøtter og tørket frukt øker stadig både som snacks, til frokost, mellommål, i forskjellige eksotiske matretter eller.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
12.Studienreise nach Finnland,
Advertisements

En smak av Middelhavet... Oliven
En smak av Middelhavet... Oliven
Kosthold og trening med fokus på syklister
Kapittel 14 På tur i skogen
Råd for et sunt kosthold (1)
Sparebankforeningens årsmøte 2008 Pressekonferanse 8.oktober Adm. direktør Arne Hyttnes.
Teknologi for et bedre samfunn 1 Asbjørn Følstad, SINTEF Det Digitale Trøndelag (DDT) Brukervennlig digitalisering av offentlig sektor.
Kurstreff 3 Dagens tema: Del 1: ”Ikke ett fett” Del 2: Bedre forståelse for matvaremerking/ ”Lære å lese varedeklarasjonen”. Kursøktens del 1 skal gi økt.
Kapittel 5 Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag.
Råd for et sunt kosthold (1)
Tone L. Bie, 2014.
Kapittel 17 I grønnsaksbutikken Hva ser du på bildet? sjampinjong (m)
Sunn Livsstil Sunne matvaner!.
1 Arbeidssted, bruk av fasiliteter og - mengde 5.
“Joie de Vivre”* JVi 2014 LANSERINGSPLAN * Få smaken på livet.
Tjenestepensjonsordningene i privat sektor Status og utviklingstrekk Pensjonsforum 05/09-08 Geir Veland.
FROKOST Frokosten er dagens viktigste måltid.
«3 muffins i døgnet» - Hva inneholder maten?
Et sunt kosthold.
Matkultur.
NRKs Profilundersøkelse NRK Analyse. Om undersøkelsen • NRK Analyse har siden 1995 gjennomført en undersøkelse av profilen eller omdømmet til NRK.
Marianne Dahlum Helsesøster
Restitusjon og kosthold
De viktige ting i livet Kilde: Ukjent.
Kapittel 14 Simulering.
Kap 06 Diskrete stokastiske variable
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
Stasjon 1 GRØNNSAKER Smak på dip-alternativene!! 1-4 Svar på følgende spørsmål: Hvilken dip foretrekker du? Hvor mye må du spise for å oppnå en grønnsaksporsjon?
Måltidene (1) Frokost er et viktig måltid. En god frokost gir energi, øker konsentrasjonen og gir bedre humør. Hvis du ikke har appetitt om morgenen, ta.
Kurstreff 5 Siste kurstreff med kort repetisjon og samtaler om oppnådde mål og veien videre.
Kurstreff 4 Kurstreff 4 med matlaging.
Kapittel 42 Religioner i Norge.
Bøy substantivene i ubestemt form flertall og forklar setningene nedenfor Ta det piano! Kapittel 1 oppgave c.
Kapittel 37 Hectors ønske om arbeid i Norge.
Lukas 9,57-62, Jesus krever alt
VAGINAL HYSTEREKTOMI SOM DAGBEHANDLING
Anne - med lovens minimum  Anne har i lønn  Folketrygden betaler mindre i pensjon jo høyere lønn man har  Anne får bare 42 % av lønn i folketrygd.
Eiendomsmeglerbransjens boligprisstatistikk Oktober 2010
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe junior/senior Trener: Eirik Endelig på snø – fantastiske forhold.
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
Noen tips om PowerPoint
Bankenes sikringsfond Revisjonskontoret
Velkommen til foreldremøte på Ra ungdomsskole
SINTEF-undersøkelsen om salting og trafikksikkerhet
Bibeltime på Sørlandssommer 2014
MARKUS KG ► Markus KG har vært vennen min siden barnehagen. ► Vi lekte mye sammen hver dag. ► Etter barnehagen pleide jeg og være med han hjem og leke.
Prestasjonsmat for idrettsungdom
Kosthold og Livsstil v/Jorunn E. Hauso
Undersøkelsen 2009 Kommunikasjon. Innledning Kvantitativ undersøkelse av kommunikasjon Hensikt: ikke nødvendigvis å finne noe nytt, men å danne et bilde.
Møteagenda Leder Velkommen Hjertelig velkommen til BNI x Nå vil jeg gjerne be alle om å hente seg frokost og så begynner vi møtet (i møterommet)
Kostholdsforedrag Sterkenilsdagen
Presentasjon Tema 2: Kosthold og helse Forholdet mellon mat og helse og hvordan komme i form Cristina Andrea Lydia.
Veivalgsanalyse etter Sørlandsmesterskapet i lang (klassisk) distanse 2004.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN 5-7. DESEMBER 2014 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Per, Lars Eivind, Hans Jørgen, Per Kristian, Jill og Ola Endelig på.
Skolefrokost En del av helheten der hovedmålsetning er trygghet, trivsel og sosial omsorg for alle på skolen Hovedsatsingsområder: – –God fysisk og psykisk.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe Trenere: Joakim Martin Endelig på snø – fantastiske forhold.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe junior/senior Trener: Eirik Endelig på snø – fantastiske forhold.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Kapittel 4: En normal ettermiddag og kveld
Nøkkelhullet – enkelt å velge sunnere Navn, sted, dato.
NYLANSERINGER FRA NORTURA PROFF 1. MAI Kjøttdeig av storfe 2,5 kg Vår bestselger i nytt format! FRYST/FERSKFERSK VARENR EPDNR VEKT.
KOSTHOLD FÅ KROPPEN TIL Å YTE MAX GJENNOM HVERDAGEN, PÅ TRENING OG KAMP!
MAT 3. KLASSE v/ Henriette Heesch Holmen Kan dere et annet ord for mat?
Fisk Noen som har vært på fisketur? Hvorfor? Matauk eller bare moro? Renser dere selv?
Grønnsaker, frukt, bær og nøtter.
Lage ernæringsplan og sette i gang tiltak
Oppgaver Næringsstoffer
Vitaminer og mineraler
Utskrift av presentasjonen:

Nøtter og tørket frukt Interessen for nøtter og tørket frukt øker stadig både som snacks, til frokost, mellommål, i forskjellige eksotiske matretter eller rett og slett som en kilde til god helse. Nøtter er både godt og sunt. Fullt av fett, ja, men av det gode slaget. Mange undersøkelser og analyser viser at nøttefett er sunt for hjertet, magen og hjernen. Nøtter og tørket frukt på møterommet Sett på en skål med nøtter og fruktblanding sammen med fruktfatet på møterommet eller som pausemat, eller server det i de glassene du har. Enkelt og godt, og det gir god energi de å yte litt mer. Blanding av studentmix og fruktmix er brukt på bildet. Nøtter og tørket frukt på kantinen Nøtter og tørket frukt er godt garnityr i salatdisken. Ristede pinjekjerner, rosiner og cashewnøtter smaker godt i eksotiske retter. Mersalgsaktivitet: Sett frem porsjonbeger med blandinger som kunden kan ta med seg til arbeidsplassen. Nøtter og tørket frukt på frokostbuffeten: Den beste muslien blander kundene selv. Sett frem i skåler med et rikelig utvalg av tørket frukt, nøtter og blandinger,sammen med kornblandinger, yoghurt, frisk skåret frukt og melk, så kan kunden få det akkurat slik han/hun liker det. Nøtter og tørket frukt i baren: Som snacks ved siden av godt drikke er dette en bestselger. Prøv noen spennende blandinger eller pistasjenøtter i tillegg til de velkjente chili- og peanøttene.

Cashew nøtter, ristet og saltet. Pose 1 kg Varenr.: 5502-17 8 x1 kg pr. krt. Chilinøtter Pose 1 kg Varenr.: 5502-19 8 x1 kg pr. krt. Macadamia nøtter, ekstra store, ristet og saltet. Pose 500 g Varenr.: 5502-18 8x500g pr. krt. Cashew nøtter, rå og usaltet. Pose 1 kg Varenr.: 5502-16 8 x1 kg pr. krt. Pinjekjerner, premium Pose 500g Varenr.: 5503-10 8x500g pr. krt. Pinjekjerner, standard Pose 1 kg Varenr.: 5503-11 8x1kg pr. krt. Peanøtter XL, ristet og saltet. Pose 1kg Varenr.: 5501-08 8x1kg pr. krt. Peanøtter XL, ristet og usaltet. Pose 1kg Varenr.: 5501-09 8x1kg pr. krt. Peanøtter, økonomi, ristet og saltet. Pose 1kg Varenr.: 5501-07 8x1kg pr. krt. Pistasjnøtter XL, ristet og saltet. Pose 800g Varenr.: 5503-08 8x800g pr. krt. Posene er med praktiske åpne/lukke pakninger som er enkle å helle av.

Studentmix (peanøtter, mandler, hasselnøtter, cashew, rosiner) Pose 1kg Varenr.: 6301-62 8x1kg pr. krt. Pistasjnøtter XL, ristet og usaltet. Pose 800g Varenr.: 5503-09 8x800g pr. krt. Fruktmix (rosiner, bananchips, kokos, papaya ) Pose 750g Varenr.: 6301-61 8x750g pr. krt. Bananchips Pose 500g Varenr.: 6301-57 8x500g pr. krt. Rosiner XL, mørke Pose 1kg Varenr.: 6301-60 8x1kg pr. krt. Papaya terninger Pose 1kg Varenr.: 6301-55 8x1kg pr. krt. Kokos terninger Pose 750g Varenr.: 6301-58 8x750g pr. krt. Mango terninger Pose 1kg Varenr.: 6301-54 8x1kg pr. krt. Posene er med praktiske åpne/lukke pakninger som er enkle å helle av.