Mine favoritt spiller -e på

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
vi presenterer SLIDEPLAYER.NO
Advertisements

Det handler ikke om hvor GOD du er, men hvor GOD du ønsker å være!
I.
Hvordan legge til spillere i kamprapporten som ikke er registrert i klubben! - Tips til samarbeidslag i kretsen!
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
Fotball mot homofobi Et skjevt blikk fra sidelinja.
GRANE VÅRTURNERING GÅR AV STABELEN APRIL ÈR, 7ÈR OG 11ÈR FOTBALL FOR GUTTER OG JENTER 7-16 ÅR.
VELKOMMEN til Raufoss videregående skole og ALLMENNFAG MED FOTBALL.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfull til 7 •Denne helga er jeg på Strandbo. I går sa de voksne at vi skulle på stranda.
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Utvikle unge fotballspillere til morgendagens topputøver i fotball
”Ærligere sammen” Anne Brigitta Langmoen Kvelland.
M4: Bilde – oppgave 1 Bildet ”Spiders web”, som er tatt av Ian Britton, lastet jeg ned fra sidene til Freefoto.com som du kan finne på følgende adresse:
ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Norges Ishockyforbund arrangerer i samarbeid med Event Travel tur til Ungarn i april.
FRITIDSAKTIVITETER SPORT.
Hegrahallen Fredag 4. januar kl SHIL G
DFI fotball gutter 2000 Spillermøte 30. oktober 2013
Trenerforum
Hvem er Jesus?.
Sonemodell AFK. Oppbygging Region Klubbhverdag Sone Kretslag Landslag.
Min hobby Min hobby er å spille fotball. Jeg spiller fotball med Fylkir som er en klubb i Árbænum. Jeg begynte å spille fotball i Norge da jeg gikk i 6.klasse.
O PPGAVE 21 Side O PPGAVE 21 Da Mor (bli) ble sammen med Jan, (flytte) flyttet vi inn i det store huset hans nede ved sjøen. Jeg (få) fikk.
Sprint Jeløy 97 Foreldremøte Hensikten med møte: • Oppsummering av sesongen 2010 • Presentere planer for 2011 • Svare på spørsmål fra foreldrene.
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Min hobby Þorbjörg Arna.
Oppdagelser, kolonier og slavehandel
Medlemsquiz Utdanningsforbundet Runde nr 4 – 2.Omgang.
Klikk for å redigere tittelstil •Klikk for å redigere undertittelstil i malen Klikk for å redigere tittelstil Spilltilbud 11 års klassen NHF Region Øst.
Min hobby. Basketball ble oppfunnet i 1891 av den kanadiske læreren James Naismith som bodde og jobbet i USA. Det begynte med at skolen der han jobbet.
LOKOMOTIV OSLO ”Drømmelaget ".
Hva er vitsen med å gifte seg?
Elizabeth I.
GRANMOEN IDRETTSANLEGG, LØRDAG 27.- OG SØNDAG 28. AUGUST.
Nest-Sotra Menn senior 5. div SESONG / FOTBALL QUIZ
HAR DEN GLEDE AV Å INVITERE DERE TIL EN HELG FULL AV FOTBALL I FANTASTISKE OMGIVELSER I KYSTPERLEN SON 25. – 26. AUGUST 2012 Lørdag 25.august arrangerer.
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
Sonemodell AFK.
Sonemodell AFK.
Har vi et verdifullt verdigrunnlag? Valg, mål og drømmer. Akershus Fotballkrets
826 – Han gikk den tunge veien
Lær bridge med Mo Bridgeklubb
Pressekonferanse 6. mars 2009 Holdning til psykisk helsevern og tvangsbehandling Landsomfattende undersøkelse 5. – 16. februar 2009.
HOVEDLØPSPROSJEKTET Sang på Oppstartsamling laget av Tine Fjogstad Mel: Vi lister oss så stilt på tå Vi lister IKKE oss på tå når vi skal motivere.
© Olympiatoppen1 Hvordan benyttet jeg kognitive teknikker i min karriere? Hovedløpsprosjektet 5. november 2011.
Henrik Ibsen Norsk verdensberømt forfatter
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
1 Newcastle Senhøsten 2001 ble det arrangert golftur til Newcastle, med avreise og retur Vi var 9 ivrige golfere som reiste for å spille.
OPPSUMMERING – STATUS - FREMDRIFT HØST KAMPER (8 h,7 b) Hjemme: Mål: Snitt: 2 – 0,88 Borte: Mål: Snitt: 0,86-1,86 Totalt:
Hobbyen min.
Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv.
Norsk akvarieforbunds oppdrettskampanje gjennom 25 år - en presentasjon av NAF oppdrettskampanjen gjennom 25 år, og resultater fra 2007.
Av Jon-Arve H. Sagbakken
FOTBALL – GUTTER ÅSVANG FORELDREMØTE Sportslig status : Treninger vinteren 2009 Spillersamtaler Holdninger Treningsplan etter påske.
Problemet og løsningen:
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
B-72 inviterer til MEGAVinterCup 6. og 7.desember 2014.
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Min bakgrunn Fakta om Nordstrand Rotary Klubb –53 medlemmer –Snitt alder 63 år –10 % kvinner Ble kjent med Rotary gjennom GSE –6 uker i 1998 til Zew Zealand,
FOTBALLQUIZ.
Treningsmentalitet -Hva kjennetegner de som ble best?
Fakta om meg  Kristine Isobel Bateman.  Født Stafford, England.  Bodd mange steder.  Hobbyer: Jeg liker å høre på musikk, Gwen Stefani, Black Eyed.
Velkommen Norge i ny drakt.
Spillermøte onsdag 7.januar - Treningsgruppe 1. Vi er et godt lag!
Varegg Nordnes Guttelagene 2006 Oppsummering etter sesongslutt 8.oktober.
O PPGAVE 28 Side 151 – 152 Sett inn riktig form av det refleksive pronomenet eller eiendomspronomenet.
Follo HK Damer inviterer til håndballakademi for jenter født 2004, 2003, 2002 og Lever og drømmer du håndball? Da er dette tilbudet noe for deg.
Fem viktigste tips Som hjelper deg med å vinne i online Bingo Innsendt av :
Herd Fotball Nærmere 250 jenter 20 jentelag i seriespill 2012
Utskrift av presentasjonen:

Mine favoritt spiller -e på FC Barca

Fakta om Lionel Messi Den argentinske legenden og fotballguden ante neppe hvor rett han skulle få. Onsdag kopierte Lionel Messi (19) det utrolige soloraidet som Maradona scoret mot England i VM i Mexico i 1986. Den gutten kan erobre verden, sa Johan Cruyff, en annen legende med fortid i Barcelona.

Fakta Thierry Henry Henry er kjent for sin evne til å komme rundt forsvarere med sitt fantastiske rykk, sin store fart og gode ballkontroll. I tillegg til å være en stabil målscorer – i Arsenal har han scoret godt over 20 mål per sesong i gjennomsnitt – er han også svært ofte nest sist på ballen. Han regnes også som en verdens fremste dødballeksperter Fra 1993 til 1998 spilte Henry i det franske topplaget AS Monaco. Etter suksessen i VM 1998 ble han solgt til det italienske storlaget Juventus. Etter et halvt år der dro han sammen med sine franske venner (Patrick Vieira og Emanuel Petit) til Arsenal, som nå ble trent av Arsène Wenger. Der har Henry utviklet seg til å bli en av verdens beste spillere.

Fakta om Eto,o Eto’o har vært misfornøyd etter at hjemmepublikum ga ham en pipekonsert. Bakgrunnen for pipingen skal ha vært at Eto’o fikk et gult kort som gjorde ham utilgjengelig mot Real Madrid. Fansen mener den ekstremt målfarlige spissen gjorde dette med vilje. Jeg ønsker å bli toppscorer i England også. Jeg er en toppspiller og kan spille i et hvilket som helst land, fortalte han Skysports. På ryktebørsen er det heteste tipset en overgang verdt 19 millioner euro med Tottenham som destinasjon. (ANB-NTB)

Fakta Ronaldinho Mobilvarsling Scoringsvarsel på din mobil! Klikk her - scoringsvarsel for 448 lag! FAKTA Ronaldo de Assis Moreira Kjælenavn: Ronaldinho, Gaucho. Født: 21. mars 1980 i Porto Alegre, Brasil. Klubber: Gremie (1997-2001), Paris St. Germain (2001-2003), Barcelona (2003-). Mesterskap: VM-gull for U17-landslag i 1997, gull i Copa America i 1999, VM-gull i 2002. Verdens beste fotballspiller 2004 (FIFA). Den utrolige Ronaldinho-videoen har fått navnet «brasiliansk pingpong», og er tydelig tatt opp med håndholdt kamera. Opptaket er gjort på Nou Camps lillebror, banen der Barcelona spiller sine B-kamper. Det hører med til historien at Ronaldinho i starten av opptaket knyter på seg hvite Nike-sko med gull-pynt. Du kan se den på Nike-siden www.nikefootball.nike.com. Ronaldinho selv har, ifølge BBC og flere andre nettsteder, hevdet at alt er autentisk. MAGIKER MED BALL: Ronaldinho trikser på gårsdagens Barcelona-trening, med lagkameratene Samuel Eto'o (fra venstre) og Deco. I morgen er det storkamp mot Real Madrid. Foto: AP VG Nett følger: Spansk fotball / RSS Ronaldinho var soleklar favoritt, og ble ikke overraskende tildelt prisen - for andre året på rad.