Tradisjonsrike retter og nyskapende mat av lokale spesialiteter Kathrine Kleveland leder i Norges Bygdekvinnelag 26. oktober 2010 Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass
Kantina – en oase Avkobling - tilkobling – påkobling Et godt sted å være Matglede - fellesskap Den gode smaken Den gode lukta Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass
Hva er tradisjonsmat? Tradisjonsmat er trendy Hvor gammel er en tradisjon? Fra flesk og duppe til vafler Reginonale forskjeller Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass
Tradisjonsmat Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass …grovbrødskiver – pannekaker – fårikål – bondeomelett- tilslørte bondepiker, ferskt kjøtt, grøt Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass
Lokale spesialiteter Kortreist mat i tiden Pris, kvalitet, stabil levering Den grønne krydderveggen Norske navn på menyen Internasjonale retter - norsk vri Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass
Ganefart Årets beste spisested langs vann og vei Fokus på god norsk mat Rekordmange påmeldte i år Alle kan bli bedre Deles ut på Voss i morgen Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass
Temadager – faste dager Følge sesong Fårikålens dag 30. september Faste dager - grøt hver fredag Overraske første mandag i måneden Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass
Formidle informasjon Oppgi næringsinnhold Merke lokal mat, skaper identitet, liker å vite hvor maten kommer fra Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass
Kostholdsråd Kostholdsråd – kantinas ansvar Arena der gode råd og info kan innarbeide sunne vanar Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass
Skolerestauranten Hundstuen Skolematens Venner Målet – daglig mattilbud til alle Sunn matglede Smak kan endres Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass
Sett havre på menyen Havreåret 2010 Havre – vår norske kornsort Havregrøt – trendy Bra for form og fasong Putt havre i bakverk, smoothies Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass