Tradisjonsrike retter og nyskapende mat av lokale spesialiteter

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Klikk her for julehilsen Til alle kjente og kjære sender vi ønsker om en gledelig og fredelig julefeiring. Vi tenker tilbake på året som har gått med.
Advertisements

4h-matskole Å lære ved å gjøre!.
FISKESPRELL Gøy for barnehagen, godt for barna Del 3 Måltidet i barnehagen Norges sjømatråd Husk å sette inn ditt navn på denne foilen, introduser deg.
Studier i Tyskland.
Et pilotprosjekt med digital kunstformidling i den videregående skole
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
MERKELIG ! Her er en liten matematisk øvelse som helt sikkert
Høgskolen i Oslo Webprogrammering Grunnleggende PHP.
BEIJING. KINA  Stort og folksomt sted.  Bare i Beijing bor nesten 20 millioner.  De bruker Yuan som er omtrent samme valuta som Norge.
Rent og frisk vann innen rekkevidde Fyll vann fra springen rett i beholderen. Filteret fjerner alle urenheter og tilsetter mineraler. resultatet er et.
Gammel kinesisk visdom
Et blikk på Norsk matkultur gjennom tradisjonsmat og lokal mat
Velkommen til Eurocamp i Frankrike •Motto for leiren er: ”Mer en vi kan drømme om” •Kan DU virkelig gå glipp av å være med på denne store RR festen???!!!!!!
Rep.skap – 4 eiere/styre Vannverkssjef Adm./regnskap FDV Anlegg Plan/utv. IKT Programstyre (10 parter) Daglig leder/ prosjektsjef Prosjekter GlitrevannverketGVD-programmet.
Vi har det mestei nærheten
Et sunt kosthold.
Matkultur.
Hvordan ta i bruk økomat
PER SKREDDERS VEI.
MATGLEDE.
Aktivetsleir på stallen. Blir avholdt uke Fra kl 9.00 – mandag til fredag Vi koser oss med puss og stell av hest i stallen. Det vil være 1.
Tre håndfuller vann for livet.
Historisk opplevelsessenter i Åmot. Bakgrunn Konsekvensutredning RØ 150 mill på registreringer og utgravninger Landets best undersøkte kommune Forretningsidè.
På barnehagens lunsjmeny!
Leirskole i uke 18.  Alle har selv ansvar for å organisere denne delen.  Avgang fra Arna stasjon mandag 30. april kl  Vær ute i god tid!  Fredag.
Boligøkonomisk nettverk Utviklingen i bruktboligpriser og nybygging Oslo 26. september 2006 Irene Øyangen Husbanken.
”Nettvett - digital mobbing”
JULI 2010 Bråta Kulturtorg NB NB: Våre arrangementer er åpne for alle og det er gratis inngang !! Nedre Eiker kirke har andakt følgende steder Onsdag 7.
MAT OG MÅLTIDSFELLESSKAP
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
Hva sier tallene oss?.
- Jenter i fokus Et Samhandlings Prosjekt Fysioterapeut Helsesøster
Undersøkelsen 2009 Kommunikasjon. Innledning Kvantitativ undersøkelse av kommunikasjon Hensikt: ikke nødvendigvis å finne noe nytt, men å danne et bilde.
Program Hovedlandsrennet 2010 Torsdag 25.02: åpen for trening ハ Langrennscrosstraseen åpen for trening. NB: 5 km traseen er.
Forelesninger og PC-stuer Tirsdag 2. mars: Forelesning: Genomer Fredag 5. mars: PC-stue: Genombrowsere Tirsdag 9 mars: Forelesning: Sekvensanalyse/genfinning.
9. Product information Produktinformasjon. Online kjøp Som vi har sett har vi ikke noe produkt å se på, holde i, prøve ut, … Da må vi ta igjen på andre.
Du har to øyne.
Eldreomsorgens ABC Ernæring Marthe Sollien. Aldersforandringers betydning for kostholdet Mange faktorer påvirker de eldres kosthold. Vanlig: Endret smak,
Skolefruktskolen – kurs for skoler med Skolefrukt.
Praktisk mat Uke 12. Planlegg- ”Halvtimen” Frokost Lunsj Middag: husk A og B-måltid, ”frimiddager” og minimum 2 fiskemåltider Mellommåltider x 2.
Foreldremøte, Osvika og Røda Tirsdag, 18. september.
Uke april Tøffe elever som smaker på ukjente ting! Verdiord for april: Lydighet.
EGG.
Uke 39: Skoguke på Snekkern, høsten 2017.
Hvem er vi Hvorfor er vi Om demens Fokusområder Tilbud Demensplan 2020
Pilegrimsleden til Nidaros Pilgrim Ways to Nidaros - Caminos de Nidaros pilegrim.info pilgrim.info Pilegrimsledene til Nidaros inngår i, og er en levende.
KULTURBEGIVENHETER I SNARØYA
Forenesdagene fredag 19. – søndag 21.mai
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Hva: Leik og fysisk aktivitet ved Dette kan alle være med på,
DOPING – ANGÅR DET OSS? Doping – ferdig snakka?
KULTURBEGIVENHETER I FURU
Velkommen, her er menyen Hele regionens lag! Sammen er vi sterke!
KULTURBEGIVENHETER I SNARØYA
Styret i Østre Udnes Bygdekvinnelag Østre Udnes Bygdekvinnelag!
Lysaker Idrettsbarnehage Åpen dag tirsdag 20.februar kl. 17:00-18:30
MatMedSmak.
Fysisk aktivitet i gymsalen.
MatMedSmak.
MatMedSmak.
HVORDAN PRESENTERE OG SELGE DE GODE TILBUDENE?
MatMedSmak.
Styret i Østre Udnes Bygdekvinnelag Østre Udnes Bygdekvinnelag!
Uke 39: Skoguke på Snekkern, høsten 2018.
Periodeplan for Januar 2019
Praktisk mat Uke 12.
Kapittel 4 oppgave e. Sett inn riktig form av adjektivene.
Lisbeth Haugan, rådgiver Fylkesmannen i Vestfold, Landbruksavdelingen
MatMedSmak.
MatMedSmak.
Utskrift av presentasjonen:

Tradisjonsrike retter og nyskapende mat av lokale spesialiteter Kathrine Kleveland leder i Norges Bygdekvinnelag 26. oktober 2010 Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass

Kantina – en oase Avkobling - tilkobling – påkobling Et godt sted å være Matglede - fellesskap Den gode smaken Den gode lukta Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass

Hva er tradisjonsmat? Tradisjonsmat er trendy Hvor gammel er en tradisjon? Fra flesk og duppe til vafler Reginonale forskjeller Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass

Tradisjonsmat Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass …grovbrødskiver – pannekaker – fårikål – bondeomelett- tilslørte bondepiker, ferskt kjøtt, grøt Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass

Lokale spesialiteter Kortreist mat i tiden Pris, kvalitet, stabil levering Den grønne krydderveggen Norske navn på menyen Internasjonale retter - norsk vri Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass

Ganefart Årets beste spisested langs vann og vei Fokus på god norsk mat Rekordmange påmeldte i år Alle kan bli bedre Deles ut på Voss i morgen Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass

Temadager – faste dager Følge sesong Fårikålens dag 30. september Faste dager - grøt hver fredag Overraske første mandag i måneden Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass

Formidle informasjon Oppgi næringsinnhold Merke lokal mat, skaper identitet, liker å vite hvor maten kommer fra Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass

Kostholdsråd Kostholdsråd – kantinas ansvar Arena der gode råd og info kan innarbeide sunne vanar Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass

Skolerestauranten Hundstuen Skolematens Venner Målet – daglig mattilbud til alle Sunn matglede Smak kan endres Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass

Sett havre på menyen Havreåret 2010 Havre – vår norske kornsort Havregrøt – trendy Bra for form og fasong Putt havre i bakverk, smoothies Bygdekvinnelaget - en moderne møteplass