Deltakere: ®Alfonso ®Andrès ®Carlos ®Hernan Tidsrom: 5.-7. sep Deltakere: ®Jacobo ®Juan ®Sergio ®Victorio.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i julen for en liten julegløgg med.
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
For å sitte og ikke gjøre noen ting
Historien om ”Mauren og Løven” (klikk for å fortsette...)
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
I.
Skjønnlitterær fortelling

Turminner.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfull til 7 •Denne helga er jeg på Strandbo. I går sa de voksne at vi skulle på stranda.
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Industribyen Notodden
På besøk hos endene på Nidarø «titt tei – er det noen der?» Nystua, aug 12.
Lilandspeiderne Informasjon.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Deltakere: ®Alfonso ®Hernan ®Jacobo ®Juan ®Olé ®Victorio Tidsperiode: 15.mars-18.mars Temasang: Finland, Finland, Finland (på initiativ fra Hernan)
Frankrike Hei, i Frankrike er styreformen Republikk.
Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold Kapittel 9 oppgave h.
Svalbardtur 2004 Når æ fylte 50 år ble æ ”kidnappa” til Svalbard.
DELTAKERE PÅ JULEBORDET Alfonso ”Snusker’n” - Jacobo ”Pisser’n” - Juan ”Eter’n” Hernan ”Knuser’n” - Victorio ”Tjukken” nov
44 Hector om skikk og bruk I Norge
DRAMMEN Les og svar på oppgaver
Gudstjeneste 1.søndag i advent 2008 i Gruben kirken Dra ut, dra ut gjennom portene og rydd en vei for folket! Bygg, ja, bygg en kongsvei og rens den vel.
Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.
AUSTR ALIA Reisebrev nr juli 2005 Mitt første reisebrev… Båttur på Singapore River Singapore SlingMmmm…Skyskraperbyen Hei alle sammen! Sender herved.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Oppgave 1 ”Mannen som skulle stelle hjemme”
Torsdag 30.april – mandag 4.mai 1998
Marius Vøllestad Bø vgs.
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
God morgen.
Kapittel 19 Hva er klokka? Vet du hvor mye klokka er? Har du klokke?
Hai ! Hai !.
Et drageeventyr Av barna på Soria Moria.
Matteus 2,1-12.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
1 Murrayshall I 2002 gikk vårturen til Skottland og til Murrayshall, et golfanlegg med 2 baner og hotell like utenfor byen Perth. Vi var 18 deltakere.
LØRDAG, 16. JUNI. Nok en gang skulle brorskapet begi seg ut i den tematiske verden. Da M/S Streken ikke var operativ, måtte drapet på levende sjødyr erstattes.
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
 Kunnskapsmål: stille spørsmål, samtale og filosofere rundt naturopplevelser og menneskets plass i naturen  Vi ønsker å gjøre elevene bevisste på hva.
100 lure ord å lære.
TOUR DE PARIS 2002 DATO: Sept. BASE: 5th arrondisment
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Deltakere: ®Alfonso ®Hernan ®Fidel ®Olé ®Victorio Tidsrom: mars.
Og.
Deltakere: ®Alfonso ®Hernan ®Jacobo ®Juan Tidsperiode: 27.september-1.oktober.
Tsjekkia I 2003 gikk vårturen til Tsjekkia og området rundt byen Karlovy Vary. Vi bodde på Royal Golf Hotel, og spilte 3 baner i distriktet: Astoria.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
NAPOLEON
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
Den franske revolusjon
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Lekseplan for 5.trinn uke 18 Mandag 27. april– torsdag 30. april.
Undervarmeanlegget kommer til Bjøråsen Onsdag 23/9-09 ankom paden Paden er laget av resirkulert materiale Rørene hvor varmen skal transporteres skal legges.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Ut på tur – aldri sur Lese rutetabeller. Bussruter Du har landet på Gardermoen og skal inn til Oslo. Når ankommer du bussterminalen? Hvis du reiser.
FEVIK MaretimeLeirskole. FISK FISK Du skulle sett sondre da han fikk den fisken Du skulle sett sondre da han fikk den fisken FORRESTEN DET VIL DU IKKE.
Fevik Bilder.
Fevik En tur til Fevik.
MATADOR-FIESTA Partícipes; Alfonso, Sergio, Juan, Hernan, Jorge (visita), Jacobo y Victorio Mai 2006 Ranch del Rove - Paela - Ribera del Duero.
OLYMPIADEN 2004 Etter at Victorio, Carlos, Hernan y Alfonso hadde brukt dagen til MellanØl og grilling var alle samlet med toga og krans. Olympiaden kunne.
Kapittel 5 Hjemme hos oss.
Venner og valg Film og samtale.
Neptun Polar Amsterdam 05 – 07 Mai 26 – 28 mai 2017.
Kapittel 26 Å søke lån i banken
Kapittel 6 oppgave i Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold.
Foreldremøte 8. trinn Midtstuen skole 6.mars 2019
Utskrift av presentasjonen:

Deltakere: ®Alfonso ®Andrès ®Carlos ®Hernan Tidsrom: sep Deltakere: ®Jacobo ®Juan ®Sergio ®Victorio

Søndag. Via fest i Oslo ble alle samlet på Gardermoen klare for nye eventyr. Rusk i maskineriet med VISA- kort og digi-kamera borte for reiseleder. Vel fremme på vårt hostel skulle alle få en positiv overraskelse. I stede for kjipe rom som alle andre etasjer hadde, ble vi plassert i to penthouse leiligheter store nok for gjennom- føring av ”Svanens Død”.

- ØL og mat på engelsk utested på Old Town Sq. - Mister Alfonso y Victorio Turm som del av Karlsbrua. Utested ved Karlsbro/elva

Øl, sprudlevann og absinth samt bursdagslyrikk til Alfonso – dermed klare for vorspiel. Spiste på en koselig restaurant – verdens sterkeste kyllingvinger med ølmugger. Sergio ble ranet av aftenskvinner på Wenceslas SQ før Alfonso fikk nærkontakt mellom to gode venninner som Bursdags-gave

Mandag Brunch hos sur megge. Bane til en park på andre siden av elva – trikk opp til borgen/St.Vitus Katedralen.

Halve gruppen gikk de 287 trinnene til toppen av katedralen. Utsikten var naturligvis upåklagelig

Feil opplysninger om torturmuseum og dermed endte vi på sex-museum. Britiske jenter på tur viste seg der fra sin mest liberale side… Etter vorspiel var det middag på marokkansk restaurant Vannpipe og kanin var godt og moro. Uklar festing rundt i byen før reiselederen dagen etter måtte på fly til seminar i Køben. Ved Touchdown ringer sjefen og man blir beordret hjem. Hans stille sinn var lite forberedt på propellfly og det var riktig så skummelt. Hjernen var i absinth-grus så de noe komplexe modellene på kontoret måtte gis opp. Opp igjen dagen etter med friskere skalle. Jobben fullføres og fly tilbake til DK for avslutning på seminar og nye drinker.