Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Dagsrytme og rutiner ved Skjold SFO
Advertisements

Litt mer om PRIMTALL.
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE
Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr.
Månedsbrev fra Blåklokka
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Mens vi venter… Julekalender til bruk i barneskolen – en PowerPointpresentasjon utarbeidet.
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe 11-12år Trenere: Torbjørn, Trond, Kjetil og Mireilla Dessverre lite snø – men vi skal ha det moro likevel.
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme
SAMLING PÅ GOMOBU 20. – 22. NOVEMBER 2009 Gruppe år Trenere: Anette, Ole Kristian, Lars, Christopher, Caroline og Eirik Endelig kan vi bytte ut rulleskiene.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 3. og 4. klasse / 9-10 år Trenere:Tore, Hege, Espen, Nina, Jostein, Per Harald, Henrik og Kyrre Endelig.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN 6. – 8. DESEMBER 2012 Gruppe år Trenere: Arne, Svein, Harald, Mia, og Thor Ingvar.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Ola, Pål Christian, Aslak, Jill Endelig på snø – fantastiske forhold.
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe år Dessverre lite snø – men vi skal ha det moro likevel.
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe år Trenere: Eirik Dessverre lite snø – men vi skal ha det moro likevel.
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE StorsiaSmåsia.  Blå:  Rød:  Gul:  Grønn:  Felles PERSONALET Gretha Lise Lisbeth Brit Oddrun Kristine Hilde Nina Si.
November på Neglespretten Mob: Foreldrekontakt: mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 3 Primærgruppetur 4 Jens begynner Løvene på klubb.
Inflation og produktion 11. Makroøkonomi Teori og beskrivelse 4.udg. © Limedesign
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
FORELDREMØTE 1. KLASSE 23. SEPTEMBER 2014.
V E L K O M M E N til Foreldremøte på SFO
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN 5-7. DESEMBER 2014 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Per, Lars Eivind, Hans Jørgen, Per Kristian, Jill og Ola Endelig på.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe år Trenere: Henrik, Harald, Einar, Thor Ingvar, Tore og Espen.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe: 3. / 9 år Trenere: Elias, Pål Christian og Jostein Endelig på snø – fantastiske forhold.
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Befolkning og arbejdsmarked 7. Mikroøkonomi Teori og beskrivelse © Limedesign
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: år Trenere: Ingeborg Ø, Espen, Helge og Svein. Endelig på snø.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: år Trenere: Elin, Cecilie, Christian, John og Kyrre Endelig på snø – fantastiske forhold.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Plan for uke 25 og 26 – 2. kl. Konsentrasjon om tegning av hus.
MÅL: > En gylden regel: Barn, foreldre og personal skal møte hverandre med et smil og «hei». > Barna skal lytte og ta imot beskjeder/innspill fra hverandre.
NÅ ER DET JUL IGJEN…. Festen startet kl. 11. Alle nissene hilste på hverandre, og fikk tid til å komme i stemning før det ble samling. Tilslutt takka.
Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Rydd etter deg. No:. Oppsett i et brev. Ma: Lære at 10 cm = 1 dm, 100 cm = 1 m, 10 dm = 1 m Eng: Christmas.
 Advent er ventetiden før jul.  Derfor kalles de siste fire ukene før jul for advent.  Ordet advent betyr egentlig «Herren kommer».  I adventstiden.
Personalet på… Skrukketroll Mari – pedagogisk leder Line – barne- og ungdomsarbeider Alexander – pedagogisk medarbeider Stankelbein Maren – pedagogisk.
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Advents-pakkekalender på Smørblomst
Månedsbrev Småtroll Desember.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
DESEMBER juledag Barnehagen stengt 27. Sammen med løvetann UKE
Advent og adventstid.
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Desember på Neglespretten Mob:
Desember Tema: Jul MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Månedsplan Desember Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 48
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Advent og adventstid.
Månedsplan for desember
Vi sorterer etter farger
DESEMBER November Desember
Vi koser oss, har juleavslutning i kirka eller på skolen.
Grupper på avdelingen klokken 10.00
Periodeplan for Lekestua Uke Jul, juleforberedelser og vinter
Hva er viktig for oss i Sommerly når julen er her ?
Desember på Neglespretten Avd: Kontor:
Hva har vi gjort i november?
Advent og adventstid.
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for desember 2018
Periodeplan for Januar 2019
Utskrift av presentasjonen:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5 Juleverksted / juleforberedelser Adventssamling på avdelingen. 6 7 8 9 Juleforberedelser på avdelingen. Adventssamling – felles kl. 11.00 12 Bake Lussekatter NB. Ta med hvit skjorte eller Luciakjole. 13 Lysfest: Foreldre og søsken inviteres til lysfest kl. 15.00. Luciatog og lussekatter/kakao. Arrangementet holdes ute. 14 Adventssamling på avdelingen 15 16 19 20 Nissefest Barna tar med seg nisselue og rød klær hvis de vil. 21 Pakke, pakke, pakke 22 23 Juleforberedelser på avdelingen. Advents -samling kl. 11.00 Strålen og Bølgen er sammen på Bølgen Strålen er stengt! 26 Andre Juledag Barnehagen er stengt. 27 Juleaktiviteter / julemorgen og litt er ekstra kos Strålen er stengt. 28 29 30

Juleforberedelser på Strålen Juleforberedelsene er i gang og Vi vil informere litt om det som skjer på Strålen i førjulstiden. Vi har noen faste aktiviteter som er felles på hele huset, og en del aktiviteter som gjelder bare for Strålen. Vi ønsker å la barna få ta del i tradisjonelle juleforberedelser som baking, juleverksted, rydding og pynting. Vi kommer også til å snakke om julen, om forventinger, tradisjoner og julefortellinger. Ettersom barna på Strålen har blitt 5 og 6 år, har de nå minner fra tidligere julefeiringer i barnehagen. Førjulstiden kan være hektisk for både små og store. Vi ønsker å ha fokus på tid, det å gi og det vi har fra før. Ikke bare det vi ønsker oss. Fellesaktiviteter: Remidadagen: 1. desember er en markering der gjenbruk er fokuset. Personalet: Stine er for tiden sykemeldt, men vi håper hun er tilbake i midten av desember. Kristin og Heidi har jobbet ekstra i hennes fravær. I tillegg setter vi inn Kristijane, Agata og Flor som vikarer. Praktisk: Vær og klær er en utfordring. Vi ønsker at dere så langt som mulig tar med dere klær og sko hjem i helgene. I romjulen skal vi ha en ryddeøkt, og vi har erfaring med at det ligger mye tøy igjen. På grunn av det våte været er det viktig at byttetøy blir sjekket hver dag. Ta med alt hjem til jul Romjul: Fra lille julaften er vi sammen med Bølgen. I år er Strålen stengt i romjulen. Det betyr at dere leverer på Strålen om morgenen. Det er fint om dere gir beskjed dersom barna har fri (gjelder de som ikke har ført opp ferie). Dagsplaner: I desember har vi ikke prosjektgrupper. Det er allikevel fint om barna kommer før kl. 10.00 slik at alle får deltatt på morgenmøte og planlegging av dagens aktiviteter. Adventssamling: Vi har adventssamling sammen med de andre avdelingene hver fredag kl. 11. Vi tenner lys, hører historier, dramatiserer og synger sanger. Lysfest: 13 desember har vi tradisjonell lysfest mellom 15-16.15 for barn, søsken og foreldre. Vi har Luciatog ute, samt servering av kakao og lussekatter. Nissefest: Ettersom vi har spesielt god kontakt med julenissen, må vi ha en fest 20. desember. Da har vi nissesamling med nissesanger, serverer hotdog og tar imot NISSEN.