Høgskolen i Buskerud Hønefoss Drammen - Fordelen med en mindre høyskole er at du får mye bedre kontakt med foreleserne og medstudentene. På HiBu er det.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Hvordan det er å studere og bo I Brussel!
Advertisements

Presse-info 24. februar 2005 Program: Informasjon om HiØ Befaring i nybygget.
Høgskolen i Buskerud Konkretisering av prosjekt organisering av administrasjonsfunksjonen 29. november 2006.
>> Finding the job - choosing the people
Heltene fra Telemark Studietilbud 2010/11
Velkommen til Høgskolen i Buskerud!.  2700 studenter  220 ansatte  Over 40 godkjente studietilbud.
Høgskoler i Bergen Bergen er en by med småbyens sjarm og storbyens muligheter! Bergen har et fantastisk studentmiljø og et bredt utdanningstilbud. Bergen.
TETT PÅ DET DU TRENGER! 19 bachelorutdanninger, 15 masterstudier.
På vei mot handelshøyskole
UTDANNINGSTILBUD VED IMT 2010/2011
Sandefjord Sommeruniversitet?? Kompetanse til næringslivet Markedsfører byen og bedriftene Urbant, sjønært og sosialt.
1 To viktige fag: • Næringslivsøkonomi (NØ) • Entreprenørskap og bedriftsutvikling (EB)
1 Seminar om samarbeid mellom høgre utdanning og arbeidslivet Norgesuniversitetet, NUV, Tromsø Prosjekt: Integrert kunnskapsutvikling mellom.
Ca 1300 elever Ca 130 lærere Studiespesialiserende.
Høgskolen i Bergen Over 70 ulike studietilbud Yrkesrettede utdanninger til og med masternivå Utdanninger som er etterspurt i samfunnet.
INNHOLD 2 1)Høgskolen i Gjøvik 2)Strategi 3)Mål 4)Avdelinger 5)Satsningsområder.
VELKOMMEN KICK OFF INTELLIGENTE HELSE OG OMSORGSTJENESTER.
Universitetet i Agder Fornybar energi Studier i Grimstad
Aldri før har det vært så nærliggende å ta høyere utdanning.
Studietilbud Drammen  Sykepleierutdanning - Bachelor - 3 år  Radiografutdanning - Bachelor - 3 år  Visuell kommunikasjon - Bachelor – 3 år  Allmennlærerutdanning.
Presentasjon av Høgskolen i Østfold
Campus Kristiansand studenter Campus Grimstad studenter.
MEDLEMMER AV DET NORSKE NETTVERKET: Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) Høgskolen i Buskerud (HiBu) Norges Teknisk Naturvitenskapelige Universitet.
Y-vegen !.
Velkommen til informasjonsmøte for Vg Resultater/fullført og bestått Karriereveiledning Eksamensperioden Møte m/kontaktlærer Fagvalg.
Høgskolen i Østfold. 5 avdelinger Informatikk og automatisering - IA
Studietilbudet til Høgskolen i Østfold
Presentasjon av Høgskolen i Østfold
VELKOMMEN TIL TYSK-STUDIER VED UiA!
Campus Kristiansand studenter Campus Grimstad studenter.
Hvordan jobbe kunnskapsbasert?
Bachelorstudiet i elektronikk
Høgskolen i Telemark Status og videre ambisjoner lokalt og regionalt Kristian Bogen Rektor Høgskolen i Telemark.
Høgskolen i Oslo Profesjonsutdanningenes utvikling i UH-sektoren UHR-seminar Sissel Østberg Rektor HiO.
M ARI F ASTING orienteringsløper og arkitektstudent.
SYKEPLEIERUTDANNING Studielengde: 3 år Studiepoeng: 180
Sykepleierutdanning - Bachelor - 3 år
Lærerutdanning 2005 Leikny Øgrim Høgskolen i Oslo Avdeling for lærerutdanning
Masterstudium IKT og læring Leikny Øgrim og Monica Johannesen Avd. for lærerutdanning Høgskolen i Oslo.
SIVILØKONOM NHH NORGES MEST SØKTE STUDIUM.
SIVILØKONOM NHH NORGES MEST SØKTE STUDIUM.
Muligheter for tilrettelegging Sosial- og helsedirektoratet Snart Student? Informasjon om høyere utdanning og funksjonsnedsettelse. September – men.
Nord-Norges teknologiske høgskole Jon-Are Lunde Studiesjef
NOKUT evaluering 2008 Ingeniørdidaktisk kurs Marte Bratseth Johansen Seksjon for universitetspedagogikk Program for lærerutdanning
1 NITO Studentene, Hvem som blir og hvem som ikke blir Hvem som blir og hvem som ikke blir Emanuel Rygg leder NITO Studentene.
Synliggjøring og kvalitetssikring av UH-bibliotekene i ny mål-struktur og ved budsjett-rapportering til departementet Stabsdirektør Hans Martin Fagerli,
Rekruttering! Og hvem vil ta over arven.. Hvorfor bekymre seg om den type ting i 2014?
Høgskoler i Bergen. Høgskolen i Bergen Gir deg en utdanning som..er etterspurt i samfunnet Tilbyr utdanninger med..nærhet til arbeids- og..næringsliv.
Høgskolen i Nord-Trøndelag - en næringsrettet høgskole.
Rekruttering til lærerutdanningene Akademisk kvalitet Profesjonskvalitet.
Høgskolen i Bergen Gir deg en utdanning som..er etterspurt i samfunnet Tilbyr utdanninger med..nærhet til arbeids- og..næringsliv Tilbyr bachelor- og..mastergrader.
Grenland Arena, 26. februar 2015 Virkemidler for satsing i helsesektoren.
Høgskolen i Buskerud!.  2700 studenter  248 ansatte  Over 40 godkjente studietilbud  Tre studiesteder Akkurat passe stor...
Ulike typer studier Å studere samfunnsfag  Hvorfor samfunnsfag?  De ulike samfunnsfagene prøver å finne svar på spørsmål om hvordan samfunnet henger.
Samspill mot suksess Jan Erik Korssjøen.
Yrkespedagogisk tilpasning Praktiske fag vs praktisk teori –Anleggsgartnertekniker –Botanisk design –Eksperimentell formgivning –Driftsledelse Gartner.
8000 STUDENTER CAMPUS KRISTIANSAND 3000 STUDENTER CAMPUS GRIMSTAD.
SIVILØKONOM NHH FOREDLER TALENTER – SKAPER KARRIERER.
Høgskolen i Buskerud!.  2600 studenter  220 ansatte  Over 40 godkjente studietilbud  Tre studiesteder Akkurat passe stor...
Lærerutdanning for ungdomstrinnet LUT Mattias Øhra 2008.
Høgskolen i Sørøst-Norge. I 2016 vil vi søke om å bli universitet.
Velkommen til Det juridiske fakultet Kriminologi Demokorati og rettigheter i informasjonssamfunnet Master i rettsvitenskap.
Høgskolen i Buskerud og Vestfold Studentundersøkelse 1.årsstudenter 2012 Høgskolen i Buskerud.
Karriereundersøkelse TØH Kull uteksaminert i 2002 Hovedresultater.
Utviklingsarena for digitale talenter.
På sporet av den tapte tid
Noen kritiske spørsmål
Fagvalg Musikk, dans, drama EDVARD MUNCH VIDEREGÅENDE SKOLE
Invitasjon til Fagdag Juss for helsesykepleiere
Presentasjon av Høgskolen i Østfold
Utskrift av presentasjonen:

Høgskolen i Buskerud Hønefoss Drammen - Fordelen med en mindre høyskole er at du får mye bedre kontakt med foreleserne og medstudentene. På HiBu er det alltid åpen dør for studentene. Det er én av grunnene til at studentene velger akkurat Hibu. De ønsker ikke å gå på universitet med 30 000 studenter. Foreleserne har høy kompetanse og mange forsker ved siden av å undervise. - Studentene våre mener at Hibu er akkurat passe – de blir raskt kjent med de fleste, men de er såpass mange at det ikke blir kjedelig. Du drukner ikke i mengden! Små klasser, ingen mammutforelesninger. Foretrekker du å kjenne de du studerer sammen med, er Hibu stedet. Her er det ikke mange hundre i auditoriene. Kongsberg

Studietilbud 18 bachelorstudier og 13 masterstudier Sykepleier- og radiografutdanning Lærerutdanning Ingeniørutdanning Reiselivsutdanning Økonomi og administrasjon – siviløkonom Optikerutdanning Grafisk design, lysdesign og dynamisk webdesign IT-studier Statsvitenskap og menneskerettigheter Jusstudier

1. Vi gir deg praktisk erfaring Teori i praksis Learning by doing Vi gir deg praktisk erfaring osv. Ved Høgskolen i Buskerud er vi opptatt av at studentene får prøvd teorien ut i praksis mens de studerer. De aller fleste studentene synes teorien blir morsommere å jobbe med da. De ser at det de lærer er nyttig i den praktiske virkeligheten. Ta for eksempel ingeniørstudentene. De har prosjekter på oppdrag fra næringslivet og konstruerer alt fra deler i bilmotorer til styringssystemer for båter. Mye praksis i mange studier - I de aller fleste studiene ved HiBu inngår praksis. For eksempel skal optikerstudentene jobbe hos en optiker ett semester. Sykepleier- og lærerstudentene har mange ukers praksis på sykehus, sykehjem, skoler . Optometri Sykepleie

2. Vi gir deg tett oppfølging God kontakt med forelesere og medstudenter Høy faglig kompetanse Høy kompetanse og tett oppfølging av studentene - Fordelen med en mindre høyskole er at du får mye bedre kontakt med foreleserne og medstudentene. På HiBu er det alltid åpen dør for studentene. Det er én av grunnene til at studentene velger akkurat Hibu. De ønsker ikke å gå på universitet med 30 000 studenter. Foreleserne har høy kompetanse og mange forsker ved siden av å undervise.

3. Ta deler av studiet i utlandet Som student ved HiBu nyter du godt av de avtalene vi har med universitet over hele verden. Du kan ta ett semester eller flere utenlands. Alle som tar en bachelorgrad eller lengre studier har rett til ett semester i utlandet. Takket være samarbeidsavtaler som HiBu har med universitet over hele verden kan du la utenlandssemesteret inngå som en del av utdanningen din ved HiBu. Flere sykepleierstudenter og radiografstudenter var på Madagaskar for å ha praksisen sin der i 2009. Én av Juss og ledelse-studentene våre er akkurat kommet tilbake fra et fantastisk halvår i Texas. Kravet for å kunne dra utenlands er at du har studert ett år. De fleste studiene har avsatt 5. eller 6. semester for utenlandsstudier – for de som vil det.

«Mitt viktigste halvår» Erik Schouw Larsen studerte Juss og ledelse i Texas

4. Vi bruker mentorer og prosjektoppgaver fra næringslivet Teknologiby nr. 1: Kongsberg Tett samarbeid med næringslivet Reelle oppdrag Mentorer og prosjektoppgaver fra næringslivet - Alle ingeniørstudenter har en egen mentor fra næringslivet hvis de ønsker. Det er spesielt for HiBu. Det er mulig fordi vi er i Norges teknologiby nr 1 Kongsberg. Der holder verdensledende industri med milliarder i omsetning til. - HiBu er kjent for tett samarbeid med næringlivet. Det gir studentene interessante gjesteforelesere og prosjektoppgaver fra næringslivet. De som studerer visuell kommunikasjon får eksempelvis oppdrag som å lage ny logo og design for en ny kino. Teamarbeid og tett oppfølging - Du vil jobbe mye i team når du studerer. Det er jo den vanligste samarbeidsformen i arbeidslivet. Når du er ute i praksis har vi egne lærere som passer på at du får den oppfølging du skal ha.

5. Tre studiesteder Hønefoss, 50 minutter fra Oslo Drammen, 40 minutter fra Oslo Kongsberg, 1time og 20 minutter fra Oslo

Hønefoss –. Høyskolesenteret og studentkroa Jokern ligger like ved sentrum. Hønefoss er en veldig positiv overraskelse for de studentene som ikke kjenner byen fra før! I Hønefoss kan du studere økonomi og administrasjon, bli siviløkonom, markedsfører, IT-spesialist eller du kan velge en bachelor i juss og ledelse eller reiseliv. Mange årsstudier.

Norges nyeste kunnskapssenter – Drammen Fantastisk beliggenhet midt i sentrum, nede ved elva. Et helt nytt treningssenter og nye studentboliger ligger ”rett over veien.” Vegg i vegg med Papirbredden ligger én av Norges beste rockescener og noen tusen kvadratmetre med kultur. I Drammen kan du bli sykepleier, radiograf, grafisk designer, lærer eller du kan studere statsvitenskap og menneskerettigheter.

Kongsberg - Studentkroa og de nyeste studentboligene ligger midt i sentrum. Studentkroa La Place er en viktig grunn til at Kongsberg er kjent for godt studentmiljø. Høyskolesenteret ligger en kilometer fra sentrum. Glass, stål og lys preger senteret. Kongsberg er stedet for brett – og skifrelste. Kongsberg Skisenter blir bare mer rått for hvert år. Utrolig bra! Som student på Kongsberg får du kontakt med det høyteknologiske miljøet i byen. Der er det skikkelig puls. I Kongsberg kan du ta en master i Systems Engineering, bli maskin- og elektroingeniør, studere økonomi og administrasjon, bli siviløkonom eller utdanne deg til optiker.

– Vi gir talentene en fremtid www.hibu.no