Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Høgskoler i Bergen Bergen er en by med småbyens sjarm og storbyens muligheter! Bergen har et fantastisk studentmiljø og et bredt utdanningstilbud. Bergen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Høgskoler i Bergen Bergen er en by med småbyens sjarm og storbyens muligheter! Bergen har et fantastisk studentmiljø og et bredt utdanningstilbud. Bergen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Høgskoler i Bergen Bergen er en by med småbyens sjarm og storbyens muligheter! Bergen har et fantastisk studentmiljø og et bredt utdanningstilbud. Bergen har et fantastisk studentmiljø og det finnes mange studiemuligheter ved høgskolene i Bergen.

2 Høgskolen i Bergen Over 70 ulike studietilbud
Yrkesrettede utdanninger til og med masternivå Utdanninger som er etterspurt i samfunnet

3 Studietilbudet ved HiB
Helse- og sosialfag Ingeniørutdanning Lærerutdanning Økonomisk-administrative fag

4 Campus Kronstad og Møllendalsveien
Høsten 2014 samler vi oss når dagens fem studiesteder blir til to Campus Kronstad og Møllendalsveien ligger nær Bergen sentrum, bare to bybanestopp unna hverandre Studentkafeen på Kronstad blir Norges største, campusen får egen idrettsbane og studentene eget hus

5 Kunst og designhøgskolen i Bergen
Søknadsfrist bachelor: 15.april 2013 Informasjon: Kunst- og designhøgskolen i Bergen

6 Opptak til Bachelor Lokalt opptak; ikke med i Samordna opptak
Søknadsweb på Søknadsfrist: 15.april Opptak basert på kunst-designfaglig realkompetanse Opptaksprøver Opptaksinformasjon: Kunst- og designhøgskolen i Bergen

7

8 Grunnskole- og barnehagelærerutdanning
Bachelorstudier og årsstudier i: Pedagogikk Interkulturell forståelse Kristendom Teologi Praktisk teologi Kristendom og idrett Mastergradsstudier Ex.phil og Ex.fac

9 Bli sykepleier hos: www.haraldsplass.no
____________________________________________________________________________ Sykepleier kan du bli både ved Høgskolen Betanien og Haraldsplass diakonale høgskole. Både Betanien og Haraldsplass er begge små høgskoler med oversiktlige studiemiljø, hvor studentene blir god kjent med hverandre og får god kontakt med lærerne. Begge er private høgskoler, men det er ikke skolepenger. At Betanien og Haraldsplass er diakonale høgskoler, vil si at vi bygger på et kristent verdigrunnlag – det betyr ikke at man må være kristen for å gå her, alle er velkommen uansett livssyn! Begge høgskolene ligger en kort busstur fra Bergen sentrum, med gode bussforbindelser. Dersom du vil vurdere å bli sykepleier ber vi om at du kommer på den mer utfyllende presentasjonen vår etterpå!


Laste ned ppt "Høgskoler i Bergen Bergen er en by med småbyens sjarm og storbyens muligheter! Bergen har et fantastisk studentmiljø og et bredt utdanningstilbud. Bergen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google